Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a primit Anamaria Prodan pentru participarea la „America Express”, sezonul 2. Impresara a renunțat la telefon și a concurat cot la cot cu ceilalți

Câți bani a primit Anamaria Prodan pentru participarea la „America Express”, sezonul 2. Impresara a renunțat la telefon și a concurat cot la cot cu ceilalți
12

de Cristina Țapu,

Fanii emisiunii „America Express” au avut parte de o surpriză atunci când au observat că Anamaria Prodan s-a alăturat competiției, chiar și pentru o singură etapă. Mulți s-au întrebat pentru ce sumă de bani a acceptat Anamaria Prodan să renunțe la confortul propriei case pentru a trece prin provocările extreme ale concursului.

Câți bani a primit Anamaria Prodan pentru participarea la emisiunea America Express

Anamaria Prodan s-a alăturat echipei formate din Romică Țociu și fiul acestuia, Cătălin, pentru o singură etapă a competiției. Impresara a fost impresionată, în mod neplăcut, de condițiile în care a fost nevoită să doarmă și a trecut prin probe de foc. Cu toate acestea, ea s-a descurcat onorabil, iar efortul i-a fost răsplătit pe măsură.

Celebra impresară a fost nevoită să se despartă de telefonul mobil pe durata competiției, în conformitate cu regulile care le-au fost aplicate și colegilor săi. Pentru aceste sacrificii, Anamaria Prodan a fost recompensată cu suma de 2.500 de euro. În plus, pentru a participa la competiție, impresarei i-au fost asigurate cheltuielile de masă și transport.

Anamaria Prodan, la America Express, sezonul 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Drumul Soarelui se desfășoară, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Irina Fodor a oferit detalii din culisele emisiunii America Express

Cei care cred că rolul de prezentatoare aduce mai puține provocări Irinei Fodor în cadrul emisiunii „America Express” se înșală amarnic. Recent, vedeta a dezvăluit că nu doar concurenții, ci și echipa de producție se confruntă cu greutăți semnificative. Zeci de ore de filmare nu au fost difuzat, însă ele sunt relevante pentru a înțelege provocările pe care le-au înfruntat concurenții, dar și echipa care stă în spatele realizării acestei emisiuni de succes.

„În primul rând, nu vedeți tot show-ul, pentru că se filmează în fiecare zi. Gândiți-vă așa: sunt 9 echipe, în fiecare zi se filmează undeva la 10 ore de brut pentru fiecare echipă, asta înseamnă 90 de ore. Cu ce mai am eu, cu ce mai are Damian, cu jocul înseamnă 100 de ore pe zi. Din 100 de ore pe zi pe TV vedem 3, așadar mai rămân 97 de ore nevăzute. Dar echipa de la editare face o treabă extraordinară, mi se pare că reușește să concentreze foarte bine cele mai tari momente de acolo și acțiunea„, a povestit Irina Fodor, conform Playtech.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton