Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a primit Alexandra Duli pentru cele 14 săptămâni de la „Survivor All Stars”. Suma este fabuloasă

Câți bani a primit Alexandra Duli pentru cele 14 săptămâni de la „Survivor All Stars”. Suma este fabuloasă
7

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Survivor All Stars” se apropie cu pași repezi de final, iar o nouă eliminare a avut loc în cadrul competiției de la PRO TV. Alexandra Duli a pierdut duelul împotriva Anei Porgras și a fost nevoită să revină, mai repede decât ar fi sperat, în România. Iată ce sumă de bani a primit concurenta pentru cele 14 săptămâni pe care le-a petrecut în concurs!

Câți bani a primit Alexandra Duli pentru cele 14 săptămâni petrecute în concurs

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, fiecare dintre participanți a semnat un contract în care era menționată suma de bani pe care o va primi pentru prezența în concurs. Se pare că Alexandra Duli ar fi primit 2.500 de euro pentru fiecare săpătmână de concurs. Concurenta a rezistat în jungla dominicană timp de 14 săptămâni, așadar a revenit în România mai bogată cu 35.000 de euro, o sumă impresionantă, conform Gândul.

duli-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Săptămâna aceasta, telespectatorii au avut parte de o bornă de neratat – Unificarea triburilor. De acum, concurenții vor trăi pe o singură insulă, însă vor avea un singur gând clar – să facă totul pentru a ajunge în finală și a câștiga trofeul și marele premiu de 100.000 de euro.

Când are loc finala emisiunii

Concurenții de la „Survivor All Stars” s-au întors din Republica Dominicană, locul în care au fost filmate întrecerile. În curând, aceștia se vor reuni din nou acolo pentru marea finală, unde vor concura trei dintre ei.

Conform Cancan, Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu vor concura pentru titlul de supraviețuitor, care va fi recompensat cu premiul de 100.000 de euro.

Acești trei concurenți vor reuși să ajungă în marea finală, însă parcursul lor va fi plin de provocări și de neînțelegeri cu ceilalți participanți. Potrivit aceleiași surse, finala emisiunii va avea lor în data de 30 mai, iar emisiunea va fi transmisă live.

Pentru a afla cine va merge până la capăt, ce strategii vor apărea, ce alianțe se vor forma și ce provocări îi mai așteaptă pe concurenți, nu ratați nicio seară din cel mai puternic format de televiziune.
Nu uitați, săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, vă puteți bucura de noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton