„Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut-o face”, a spus acesta despre mutarea în SUA.
„Parcă ar fi știut ce se va întâmpla și a fost alături de noi”, a mai adăugat acesta, precizând că „Netflix și Spotify n-au făcut niciodată parte din plan” (contractele cu acestea au fost semnate în septembrie, respectiv decembrie 2020, valorând zeci de milioane de dolari).
Dar câți bani i-a lăsat Diana prințului Harry?, s-au întrebat tabloidele engleze, iar răspunsul a fost oferit tot de acestea. Potrivit unor surse diferite, moștenirea a fost inițial de 8,9 milioane de dolari, la care s-au mai adăugat veniturile din investiții și dobânzi. Harry și fratele său, William au început să primească din moștenire la vârsta de 25 de ani, întreaga sumă revenindu-le la vârsta de 30 de ani, când Harry a încasat în jur de 13 milioane de dolari.
Harry și Meghan au mai economisit locuind fără chirie mai multe luni, în 2020, la un conac pe Vancouver Island, oferit de un prieten misterios, apoi în Beverly Hills, Los Angeles, într-una dintre proprietățile actorului și producătorului miliardar Tyler Perry, scrie Page Six.
Decizie importantă în cazul procesului intentat de Prințul Harry împotriva The Mirror
Prințul Harry a primit o sentință în procesul său împotriva The Mirror Group. Judecătorul Fancourt, care a prezidat procesul la începutul acestui an, a declarat că a constatat o acțiune de ascultare telefonică „extinsă” între 2006 și 2011, relatează PA, potrivit variety.com.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 12
Judecătorul Fancourt, care a pronunțat lunga sa hotărâre vineri, a adăugat că telefonul lui Harry a fost probabil piratat „într-o măsură modestă” între 2003 și 2009. I s-au acordat despăgubiri „modeste”, în valoare de 140.600 de lire sterline (180.000 de dolari), pentru a acoperi „prejudiciul” cauzat de „ascunderea” de către editor a faptelor sale ilicite.
Harry, care în prezent locuiește în California, a dat în judecată editorul ziarului Mirror Group Newspapers (MGN), susținând că peste 30 de articole publicate despre el de la începutul anilor 2000 au fost scrise ca urmare a „colectării ilegale de informații”, cunoscută sub numele de hacking. Judecătorul a declarat că Harry și-a dovedit cazul în 15 din cele 33 de articole.
Sursa foto: Hepta