; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Câți bani a moștenit Prințul Harry de la mama lui, Prințesa Diana

Câți bani a moștenit Prințul Harry de la mama lui, Prințesa Diana

14 March 2021

Prințul Harry a dezvăluit recent în interviul acordat realizatoarei Oprah Winfrey că nu a mai primit niciun ban după ce a anunțat, în ianuarie 2020, că renunță la statutul de membru senior al Casei Regale Britanice și că a reușit să se descurce grație averii moștenite de la mama lui, Prințesa Diana, după ce i-au fost tăiate sursele de finanțare.

Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut-o face', a spus acesta despre mutarea în SUA. „Parcă ar fi știut ce se va întâmpla și a fost alături de noi', a mai adăugat acesta, precizând că „Netflix și Spotify n-au făcut niciodată parte din plan' (contractele cu acestea au fost semnate în septembrie, respectiv decembrie 2020, valorând zeci de milioane de dolari).

Dar câți bani i-a lăsat Diana prințului Harry?, s-au întrebat tabloidele engleze, iar răspunsul a fost oferit tot de acestea. Potrivit unor surse diferite, moștenirea a fost inițial de 8,9 milioane de dolari, la care s-au mai adăugat veniturile din investiții și dobânzi. Harry și fratele său, William au început să primească din moștenire la vârsta de 25 de ani, întreaga sumă revenindu-le la vârsta de 30 de ani, când Harry a încasat în jur de 13 milioane de dolari.

Harry și Meghan au mai economisit locuind fără chirie mai multe luni, în 2020, la un conac pe Vancouver Island, oferit de un prieten misterios, apoi în Beverly Hills, Los Angeles, într-una dintre proprietățile actorului și producătorului miliardar Tyler Perry, scrie Page Six.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare