Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a cheltuit Dana Rogoz pentru o noapte de cazare în Bali, pentru patru persoane, dintre care doi copii. A plătit mai puțin ca în România

Câți bani a cheltuit Dana Rogoz pentru o noapte de cazare în Bali, pentru patru persoane, dintre care doi copii. A plătit mai puțin ca în România
16

de Andra Stana,

Actrița Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, își petrec vacanța într-o destinație exotică. Cei doi au ales pentru vacanța lor de vară Bali, iar formula este una specială, căci alături de cei doi copii pe care îi au împreună, în călătorie îi însoțește și Barbu, fiul vitreg al Danei.

Pe contul său de Instagram, Dana Rogoz le-a împărtășit urmăritorilor săi detalii despre vacanța din Indonezia. Actrița a explicat cât costă o vacanță pentru întreaga familie în Bali și a demontat mitul că numai bogații se pot bucura de o asemenea experiență.

Actrița și soțul ei au scos din buzunar, pentru o singură noapte de cazare, 18.5 euro, adică în jur de 92 de lei. În apropiere s-a cazat și fiul cel mare al lui Radu Dragomir, care a plătit și mai puțin: 12,5 euro (63 de lei) pe noapte.

„Am rezervat un bungalow cu două paturi (cel pe care îl vedeți în acest reel) cu 18,5 euro pe noapte și un altul cu un pat dublu (pentru Barbu) cu 12,5 euro pe noapte. Sunt 6 căsuțe în total, ale unor proprietari veniți din UK să trăiască visual balinez. 

În mod normal, se poate ca acest preț foarte mic pe cazare să te sperie, mai ales dacă vrei să călătorești cu copiii. Dar adevărul e că locul acesta satisface atât nevoile unui backpacker, cât și ale unei familii ca a noastră, care caută cazări care să îți ofere experiențe deosebite.

M-a întrebat cineva cu ce agenție am călătorit. Răspunsul e că am organizat singuri această călătorie. Eu sunt responsabilă cu cazările de fiecare dată, așa că am învățat de-a lungul anilor cum să citesc review-urile și să nu mă las păcălită, am învățat să mă uit cu atenție peste fotografii, să le caut și pe cele ale turiștilor din cazarea aleasă, ca să fac alegeri cât mai bune pentru familia mea.

Așadar, în Bali poți găsi cazări mai mult decât decente la 20 euro, la fel de bine cum poți găsi căzari și de 20.000 euro pe noapte (evident, pe acelea nu le-am vizitat). Voi ce ziceți de căsuța aceasta?”, a scris Dana Rogoz în dreptul filmulețului în care prezintă locul în care a stat două nopți cu familia.

dana-rogoz-vacanta-in-bali-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Dana a povestit pe Instagram că a vizitat „Monkey Forest, pe care o mai vizitasem si in urma cu 2 ani”.

„De data aceasta Vlad a fost favoritul maimuțelor, care i se suiau constant în cap, îl verificau de mâncare peste tot, ba una chiar l-a strans afectuos de gât, sprijinindu-si capul pe umarul lui, intr-un „aaawww…” general al turistilor. Lia, în schimb, s-a luptat cu o maimuță, care venise sa ii fure o clama pentru par. Am intervenit rapid, insistând ca Lia sa i-o cedeze. Dupa cateva minute, maimuțica a abandonat clama, spre bucuria Liei. Locul acesta e în totul preferintelor copiilor, in mod cert.

Pe seara ne-am oprit sa luam cina la una dintre terasele de lângă Tegallalang, de unde sunt ultimele 2 imagini.

Partea nasoala e ca pe masura ce timpul trece și sfarsitul vacantei se apropie, creste in mine o stare de anxietate. Mi-e realmente teama de programul pe care îl voi avea in tara, la intoarcere. Evit sa ma gândesc, pe cât posibil, și doar sa ma bucur de ce traiesc aici.”, a scris Dana Rogoz.

Această vacanță este cu atât mai specială cu cât Dana și soțul ei sunt însoțiți și de Barbu, băiatul lui Radu Dragomir din prima căsătorie.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton