Homepage  / Vedete străine

Catherine Zeta-Jones, în tocuri și fără haine, pe Instagram. Cum au reacționat fanii când au văzut imaginea

Catherine Zeta-Jones, în tocuri și fără haine, pe Instagram. Cum au reacționat fanii când au văzut imaginea
15

de Cristina Țapu,

Catherine Zeta-Jones a stârnit agitație pe internet cu cea mai recentă postare de pe Instagram. Actrița din „Masca lui Zorro" a avut un motiv dublu de sărbătoare. Pe 25 septembrie 2024, ea a împlinit 55 de ani, iar soțul ei, Michael Douglas, a ajuns la 80 de ani. Cu această ocazie, vedeta a publicat o fotografie care a oferit un adevărat motiv de dezbatere în rândul fanilor.

Catherine Zeta-Jones, complet goală pe Instagram

O fotografie alb-negru se remarcă lejer pe contul de Instagram al lui Catherine Zeta-Jones, în care actrița apare complet goală. În această imagine artistică, diva poartă doar o pereche de pantofi cu toc înalt. Cu o încredere de sine remarcabilă și cu privirea îndreptată spre o oglindă, Zeta-Jones se sprijină de chiuveta din baie, reușind să păstreze misterul și să nu afișeze mai mult decât și-ar dori.

In my birthday suit! After over 25 years of sharing my birthday day with my husband, I am running out of gift ideas! This is gift option two, golf balls being option one… of courseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„În costumul de la naștere. După mai mult de 25 de ani în care am împărțit ziua de naștere cu soțul meu, am rămas în pană de idei atunci când vine vorba despre cadoul pe care i l-aș putea oferi. Aceasta este opțiunea numărul doi, prima fiind, desigur, mingi de gol”, a scris actrița în dreptul imaginii.

Unii internauți au admirat curajul vedetei și au felicitat-o, însă alții au fost de părere că gestul său de a se afișa nud în mediul online nu este unul inspirat. „Îmi pare rău, dar astfel de poze mi se par vulgare și lipsite de clasă”, „Are doi copii mari! Cum se simte fiul ei când vede poza asta?”, au fost doar o parte dintre criticile pe care le-a primit vedeta din partea internauților furioși.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au cunoscut în 1998 prin intermediul actorului Danny DeVito și au devenit părinții lui Dylan în august 2000. Trei luni mai târziu, în noiembrie 2000, cei doi actori s-au căsătorit la New York, după finalizarea divorțului lui Michael Douglas de prima lui soție, Diandra.

În momentul în care au schimbat primele cuvinte și-au dat mâna, Douglas i-a spus lui Zeta-Jones: „Vreau să fiu tatăl copiilor tăi“. Această replică a avut un impact profund asupra Catherinei, iar la doar doi ani de la acea întâlnire, cei doi au devenit soț și soție.

Michael Douglas era determinat să o câștige pe femeia de care se îndrăgostise profund. Conform legendelor care circulau în Hollywood, se spune că Douglas a fost cel care a organizat lucrurile astfel încât să fie așezat la aceeași masă cu Zeta-Jones, care era prezentă la festival pentru a-și promova filmul „Masca lui Zorro“.

Michael Douglas este cu 25 de ani mai mare decât soția sa

Ei s-au născut în aceeași zi, pe 25 septembrie, iar în 2017, cu ocazia acestei date speciale, actorul a mărturisit că este la fel de îndrăgostit de soția sa și că este fericit să se retragă în umbră pentru a-i permite să se bucure pe deplin de fiecare aniversare.

„Îi voi oferi absolut tot ce își dorește. Sunt înnebunit după ea, dar, fiind cu câțiva ani mai în vârstă, sunt încântat să las ziua mea să treacă în plan secundar pentru ca ea să primească întreaga atenție“, a declarat Michael Douglas la acea vreme.

Sursă foto: Instagram – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton