; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catherine Siachoque („Căutând o pe Elisa”)a sărbătorit majoratul căsniciei sale

Telenovelista Catherine Siachoque („Răzbunarea”, „Regina inimilor”) a sărbătorit majoratul căsniciei sale

06 July 2017

Actrița Catherine Siachoque, pe care aţi văzut-o în telenovele precum „Regina inimilor', „Casa de alături' şi „Căutând-o pe Elisa', formează alături de soțul ei Miguel Varoni unul din cele mai solide cupluri din showbiz-ul mexican. Cei doi au sărbătorit recent 18 ani de când și-au unit destinele.

Primul care a împărtășit câteva cuvinte despre frumoasa aniversare pe rețelele de socializare a fost soțul actriței. Alături de o fotografie surprinsă la nuntă, Miguel a scris:

„Astăzi, acum 18 ani, m-am căsătorit cu Catherine Siachoque și, după 18 ani, vă pot mărturisi că o iubesc mai mult decât o făceam în ziua aia… soția mea, te iubesc și mergem înainte pentru încă 18 ani.'

Actrița nu a întârziat să îi răspundă pe un ton la fel de romantic. „Te iubesc, cadoul meu de la Dumnezeu.'

Siachoque a mai scris: 'Pot doar să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest bărbat minunat care este în viața mea de 21 de ani. Astăzi, acum 18 ani renunțam la concubinaj și în fața lui Dumnezeu ne-am unit destinele.'

Catherine Siachoque filmează în prezent la telenovela „Sin senos si hay paraiso', continuarea telenovelei „Fără sâni nu există paradis', care a fost difuzată și la noi, de Acasă TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare