; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catherine Siachoque

Catherine Siachoque a luat o pauză de la actorie. Cu ce se ocupă acum

16 October 2019

Actrița de telenovele Catherine Siachoque (47 de ani) a luat o pauză de la actorie și a ales să își continue studiile, devenind în această toamnă studentă a Universității din Miami, acolo unde locuiește.

Entuziasmată de noua etapă a vieții sale, actrița a împărtășit vestea cu fanii săi de pe Instagram:

„Sunt studentă! Mulți m-au întrebat de ce am fost absentă în ultimele luni, iar acesta este motivul. Am început studiile universitare', a precizat una din protagonistele telenovelei „Și fără sâni există paradis'. Actrița care va aniversa în curând 23 de ani de relație cu soțul său, Miguel Varoni, a recunoscut că nu i-a fost ușor să intre din nou în rolul elevului, pentru că era „dezobișnuită și în urmă cu noutățile', dar este o decizie care a făcut-o fericită: „Niciodată nu este târziu să te întorci la școală. Sunt fericită pentru că am luat această decizie, chiar dacă la început a fost greu'.

Ultimul proiect în care a jucat Catherine Siachoque este sezonul 4 al telenovelei „Și fără sâni există paradis' și ultimul, al cărui nume s-a schimbat sub denumirea „El final del paraiso' („Sfârșitul paradisului'). Filmările producției Telemundo au ajuns la final la sfârșitul lunii iunie și imediat după Chaterine a plecat în compania soțului într-o vacanță de vis în Grecia. Potrivit activității sale în online, actrița împărtășește trucurile sale de frumusețe cu urmăritorii pe care îi are și vom vedea cât va mai dura până la un nou proiect în televiziune, având în vedere că alege cu strictețe noi proiecte.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare