; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan1

Câte rochii de mireasă va purta Andreea Bălan la nunta ei. „Fiecare va fi o poveste”

18 July 2019

Andreea Bălan a dezvăluit câte rochii de mireasă va purta la nunta sa cu actorul George Burcea, care va avea loc în luna septembrie a acestui an. 

Andreea Bălan și George Burcea vor face nuntă în data de 15 septembrie. Tot atunci vedeta își va boteza și mezina, Clara. Artista a anunțat că nu va avea una, ci trei rochii de mireasă.

„Pe 15 septembrie voi avea 3 rochii de mireasă și fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre – Nuntă și Botez în Paradis, care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, show lansat recent', a precizat cântăreața în mediul online. 

 

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes.

Andreea Bălan a anunțat că este căsătorită cu actorul George Burcea in luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. După nașterea celei de-a doua fetițe, artista a avut mari probleme de sănătate. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare