Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în 6 luni de sarcină. „Am și eu obraji”

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în 6 luni de sarcină. „Am și eu obraji”
12

de Andra Stana,

Theo Rose este însărcinată în 6 luni și a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat până acum. Vedeta de la PRO TV a mărturisit de ce crede că această sarcină a fost o minune.

Theo Rose și Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, formează unul dintre ce mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi vor deveni, în câteva luni, părinți pentru prima dată.

Cu toate că a fost inițial foarte discretă în ceea ce privește sarcina ei, artista a început, de o vreme, să își țină fanii la curent cu toate schimbările apărute în viața ei, scrie protv.ro.

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în 6 luni de sarcinăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

De curând, vedeta a răspuns mai multor întrebări pe InstaStory, una dintre ele referindu-se la kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Fără să se ferească, antrenoarea de la „Vocea României” a recunoscut că în primul trimestru a slăbit din cauza grețurilor, iar în următoarele luni a reușit să ia în greutate 10 kilograme.

Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate, a spus ea.

Theo Rose: „Sarcina asta a fost minune pentru mine”

Mai mult decât atât, Theo Rose susține că își dorește ca și după naștere să se mențină tot la 55 de kilograme. Artista crede că, datorită sarcinii, aspectul ei fizic s-a îmbunătățit. 

După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți.”, a declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton