Homepage  / Vedete româneşti

Câte kilograme a slăbit Cătălin Zmărăndescu la Survivor 2022. A fost șocat când s-a urcat pe cântar

Câte kilograme a slăbit Cătălin Zmărăndescu la Survivor 2022. A fost șocat când s-a urcat pe cântar
7

de Roxana Mirea,

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România 2022, de la Pro TV, în ediția de marți, 22 martie. După 10 săptămâni de competiție, acesta a slăbit un număr considerabil de kilograme. Cătălin Zmărăndescu s-a urcat pe cântar și a dezvăluit câte kilograme are acum, după Survivor România 2022.

Câte kilograme are Cătălin Zmărăndescu după Survivor 2022

Cătălin Zmărăndescu a slăbit un număr considerabil de kilograme la Survivor România 2022. După două zile după ce a fost eliminat din competiție și a mâncat tot ce i-a poftit inima, Faimosul s-a urcat pe cântar. Când a plecat din România, acesta avea 114 kilograme, iar acum a fost șocat când a văzut cât de mult a slăbit. În prezent, Cătălin Zmărăndescu are 89 de kilograme.

89 de kilograme am, frate! Și am venit cu 114. Doamne, nu cred”, a spus Cătălin Zmărăndescu în filmulețul pe care l-a publicat pe Instagram.

Cântarul nu minte. M-am cântărit abia astăzi după ce două zile am mâncat ca spartul. Că așa este după Survivor România, doar la Pro TV”, a scris Faimosul pe Instagram.

Cătălin Zmărăndescu, după ce a fost eliminat de la Survivor

În urma voturilor celor de acasă, Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România 2022, de la Pro TV. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea.

„Asta este. Mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta, am fost eu și doar eu. Nu m-am schimbat cu nimic. Am rămas același om, doar că am devenit mult mai răbdător și mult mai înțelegător. Dacă ar fi să mă rezum la un singur lucru, ar fi acela că, indiferent de ce cred eu, asta este o experiență pe care nu o s-o uit prea ușor.

Probabil, și peste 20 de ani îmi voi aminti de ea și voi povesti copiilor mei sau nepoților. Ce pot să spun? Baftă, Faimoși! Baftă și vouă (n.r. Războinicilor)! Dacă am învățat un lucru este acela că prietenii se nasc în timp, în timp foarte mare, ani de zile și faptul că eu am încredere foarte mare în oameni este un defect al meu. Sper ca pe viitor să îmbunătățesc lucrul acesta și să nu mai am așa mare încredere”, a spus Cătălin Zmărăndescu la Survivor România 2022.

cătălin zmărăndescu survivor 2022 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Instagram Survivor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton