Homepage  / Seriale

Cate Blanchett va juca în serialul „Disclaimer”, realizat de Apple TV

Cate Blanchett va juca în serialul „Disclaimer”, realizat de Apple TV
7

de Andreea Hentea,

Cate Blanchett are încă un proiect nou. Reputata actriță va filma în serialul „Disclaimer”, regizat de Alfonso Cuarón și produs de platforma Apple TV, scrie deadline.com.

Cate Blanchett va juca în serialul „Disclaimer”

Cate Blanchett a încheiat relativ recent filmările la SF-ul de aventuri „Borderlands”, regizat de Eli Roth și inspirat de jocul video omonim, care îi mai are în distribuție pe Jamie Lee Curtis, Jack Black, Gina Gershon, Kevin Hart, Haley Bennett, dar și pe românul Florian Munteanu. Cate Blanchett mai are în proiect filmul „The New Boy”, regizat de multipremiatul regizor australian Warwick Thornton, în care va avea rolul principal feminin și pe care îl va produce. Povestea, plasată în Australia anilor ’40, se va concentra asupra unui băiat orfan aborigen adăpostit la o mănăstire izolată, condusă de o călugăriță renegată.

De asemenea, anul acesta se pare că o vom vedea pe Cate Blanchett în rolul lui Lady Marchmain din noua ecranizare a celebrului roman „Întoarcere la Brideshead”, scris de Evelyn Waugh în 1945. Noua miniserie este regizată de Luca Guadagnino („Strigă-mă pe numele tău”) și îi mai are în distribuție pe Ralph Fiennes, Andrew Garfield, Joe Alwyn și Rooney Mara. Aceasta va fi difuzată de BBC One în Marea Britanie și de HBO în Statele Unite.

De asemenea, Cate Blanchett este unul dintre numele celebre antrenate în proiectul multvisat al lui Francis Ford Coppola, „Megalopolis”, alături de Michelle Pfeiffer, Oscar Isaac, James Caan, Jon Voight, Jessica Lange, Forest Whitaker și Zendaya.

Photocall de Cate Blanchett pour la cérémonie des Goya Awards 2022 à ValenceIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce ne va aduce „Disclaimer”

Noul serial cu Cate Blanchett, „Disclaimer”, va fi scris și regizat de Alfonso Cuarón (recompensat cu Oscarul pentru regia filmelor „Gravity: Misiune în spațiu” și „Roma”) și va ecraniza apreciatul thriller omonim scris de Renée Knight, apărut în 2015 (tradus și la noi, cu titlul „Avertisment”). Este primul serial realizat, din 2019 încoace, de cineastul care a semnat „Roma”. Alfonso Cuarón va fi scenaristul și regizorul tuturor episoadelor serialului.

Cate Blanchett o va interpreta pe Catherine Ravenscroft, eroina poveștii, o jurnalistă de televiziune și autoare de documentare de succes, a cărei muncă s-a concentrat pe dezvăluirea încălcărilor legii, ascunse cu grijă, de către instituții foarte respectate.

Când un roman șocant apare în chip misterios pe noptiera ei, Catherine realizează cu groază că acesta relatează chiar o poveste din trecutul său, despre care ea sperase că a fost demult uitată și care dezvăluie cel mai întunecat secret al ei. Din distribuție vor mai face parte Kevin Kline, în rolul autorului incitantului roman care declanșează totul, și Sacha Baron Cohen, însă nu se cunosc detalii despre rolul pe care îl va juca acesta din urmă.

Sacha Baron Cohen a fost nominalizat la două premii Oscar anul trecut: pentru rolul secundar din „Procesul celor șapte din Chicago” (2020) de Aaron Sorkin și pentru cel mai bun scenariu adaptat, pentru „Borat Subsequent Moviefilm” (2020). De asemenea, el a jucat în apreciatul serial de spionaj „Spionul” (2019), difuzat de Netflix și în serialul „Who Is America?”(2018), difuzat de Showtime Networks.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton