Homepage  / Cinema

Cate Blanchett va juca în filmul „The New Boy”

Cate Blanchett va juca în filmul „The New Boy”

de Andreea Hentea,

Cate Blanchett va fi vedeta și producătoarea noului film „The New Boy”. Regia filmului va fi semnată de multipremiatul regizor australian Warwick Thornton, scrie heyuguys.com. 

Acțiunea filmului va fi plasată în Australia anilor ’40, iar povestea se va concentra asupra unui băiat orfan aborigen, în vârstă de 9 ani, care ajunge în toiul nopții la o mănăstire izolată, condusă de o călugăriță renegată (interpretată de Cate Blanchett). Prezența lui în acel loc va tulbura echilibrul unei lumi atât de fragile, iar întreaga poveste va scoate la iveală prețul spiritual pe care îl vor plăti toți cei implicați, în continua lor luptă pentru supraviețuire. 

Filmul regizorului Warwick Thornton (premiat la Cannes pentru „Samson și Delilah” și la Veneția și Toronto pentru „Sweet Country”) îi mai are pe generic pe Deborah Mailman și pe Wayne Blair. Scenariul va fi scris tot de Warwick Thornton, care va fi și producător, alături de Cate Blanchett, Andrew Upton și Georgie Pym. 

„Este o bucurie să colaborez, în sfârșit, cu Warwick Thornton, un regizor căruia îi admir de mult timp căldura, inteligența și umanitatea”, a spus Cate Blanchett în numele companiei producătoare, Dirty Films. „Abia așteptăm să începem lucrul la această poveste uimitoare, împreună cu el și cu minunata producătoare Kath Shelper”, a mai spus actrița. 

Cate Blanchett poate fi văzută în cinematografele noastre din 25 februarie, în filmul „Aleea groazei” / „Nightmare Alley”, regizat de lui Guillermo del Toro, alături de Bradley Cooper. Filmul a fost nominalizat la patru categorii ale premiului Oscar și la trei premii BAFTA. 

Filmările pentru „The New Boy” vor începe în luna octombrie 2022, în sudul Australiei, și sunt programate să se încheie la sfârșitul anului.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton