; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălina Ponor va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2021

Cătălina Ponor va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2021. „O postură inedită”

10 May 2021

Mai sunt doar opt zile până la startul Eurovision 2021, iar emoțiile artiștilor cresc de la o repetiție la cealaltă. Fiecare dintre ei concurează pentru un punctaj adunat din notele juriului și cele acordate de fani.

 

La ediția din acest an, punctajul acordat de juriul României va fi prezentat de o campioană: Cătălina Ponor va dezvălui decizia juraților din țara noastră.

Este o mare bucurie să susțin Romania din această postură inedită. Știu foarte bine ce înseamnă să îți reprezinți țara într-o competiție și emoțiile pe care le trăiești în acele momente. Sunt alături de Roxen, alături de România la Eurovision!', mărturisește marea gimnastă. 

 

Marți, 18 mai, joi, 20 mai și sâmbătă, 22 mai, în epilogul semifinalelor și finalei transmise în direct la TVR, telespectatorii vor afla de la Cătălina Ponor punctajul acordat de juriul României, artiștilor din concurs.

Până atunci, publicul din țară rămâne conectat la atmosfera Eurovision prin emisiunea „Destinația Eurovision'. În fiecare seară, la TVR 1, de la ora 20.50, urmărim povestea participării României la ediția numărul 65 a concursului. Gazda emisiunii, Sonia Argint, prezintă, în premieră și în exclusivitate, imagini din culisele evenimentului și din capitala Eurovision 2021.

Telespectatorii Televiziunii Române se vor reîntâlni cu marea campioană a gimnasticii românești în această seară, de la ora 21.00, pe TVR 2, la „Rețeaua de idoli', unde Cătălina Ponor a fost invitata Irinei Păcurariu într-o ediție eveniment.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up', cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai și va fi difuzat în direct la TVR. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare