Homepage  / Vedete româneşti

Cătălina Ponor este din nou însărcinată. Cum a anunțat fosta gimnastă sexul bebelușului. „Familia noastră se mărește”

Cătălina Ponor este din nou însărcinată. Cum a anunțat fosta gimnastă sexul bebelușului. „Familia noastră se mărește”
11

de Cristina Țapu,

Cătălina Ponor a făcut cunoscută vestea că așteaptă al doilea copil printr-o postare pe Instagram. În imaginea pe care a distribuit-o alături de anunț, fosta gimnastă apare într-un decor de Crăciun alături de soțul ei, Bogdan Jianu, și de fiul lor, Vlad, în vârstă de doar 11 luni.

Cătălina Ponor este însărcinată pentru a doua oară

Pe platforma Instagram, unde beneficiază de o comunitate de peste 100.000 de urmăritori, Cătălina Ponor a adus la cunoștința fanilor că se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Aceasta a confirmat că este din nou însărcinată, după ce, în luna decembrie a anului trecut, a adus pe lume un băiețel.

În postarea sa, a dezvăluit și sexul bebelușului, precizând că va avea încă un băiețel.

Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior. Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei!”, a dezvăluit Cătălina Ponor.

Într-un cadru festiv de Crăciun, Cătălina Ponor este îmbrăcată într-o rochie albă, alături de soțul său, Bogdan Jianu, și de Vlad, fiul lor. În imaginile următoare, fosta gimnastă și familia ei au optat pentru schimbarea ținutelor, purtând pijamale.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au avut o nuntă atipică

În luna iunie a anului 2022, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au cununat civil, iar în iulie 2023, la peste un an de la acest moment, decis să organizeze și cununia religioasă.

ponor-insarcinataIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ceremonia a avut loc într-o biserică din Manasia, unde mirele, Bogdan Jianu, în vârstă de 54 de ani, a surprins audiența apărând călare pe un cal, îmbrăcat elegant. Mireasa, Cătălina Ponor, în vârstă de 36 de ani, nu a fost mai prejos, sosind la eveniment într-o caleașcă trasă de cai, îmbrăcată într-o rochie albă, lungă și decoltată.

Cătălina Ponor s-a retras din lumea gimnasticii acum șase ani și a ales să părăsească Capitala pentru a se stabili în Constanța, alături de regizorul Bogdan Jianu. Cei doi se cunosc de peste un deceniu, dar abia în anul 2018 au decis să transforme relația lor de prietenie într-o adevărată poveste de dragoste.

Sursă foto: Instagram Cătălina Ponor

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton