Homepage  / Vedete româneşti

Cătălina Ponor a născut. Prima fotografie cu cel de-al doilea copil. „Bine ai venit în această lume, micuț soare”

Cătălina Ponor a născut. Prima fotografie cu cel de-al doilea copil. „Bine ai venit în această lume, micuț soare”
5

de Redactia Tvmania,

Cătălina Ponor a devenit mămică pentru a doua oară. Fosta gimnastă a născut un băiețel perfect sănătos. Marele anunț a fost făcut pe rețelele de socializare, acolo unde Cătălina a și postat prima fotografie cu mânuța bebelușului.

Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară

Cătălina Ponor, în vârstă de 36 de ani, a născut în urmă cu puțin timp un băiețel sănătos. Fosta gimnastă este fericită că își poate ține copilul în brațe. La puțin timp după ce l-a adus pe lume pe mezinul familiei, sportiva a postat o imagine pe rețelele de socializare cu mânuța băiețelului ei.

„Bine ai venit în această lume și în familia noastră, micuț soare! A doua noastră medalie este aici. Mami, tati @bogdan_ristea_jianu și fratele tău mai mare te iubesc până la Lună și înapoi”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram, unde este urmărită de peste 100 de mii de fani.

Catalina Ponor, prima imagine cu manuta celui de-al doilea copilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Felicitări, Cătă!”, a scris Diana Bulimar. Andreea Răducan a trimis inimioare.

Cătălina Ponor a renunțat la gimnastică acum șapte ani. Ea trăiește astăzi la Constanța, după ce a renunțat la viața din București.

Fosta gimnastă este căsătorită cu regizorul Bogdan Jianu. Cu toate că s-au cunoscut acum mai bine de un deceniu, abia în anul 2018 au decis să acorde o șansă relației de iubire. Cei doi mai au împreună un băiat, pe Vlad, care a venit pe lume în decembrie 2022.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton