Homepage  / Vedete româneşti

Cătălina Grama și Paul Ipate au plecat în vacanță. Ce destinație au ales. „Am reușit în sfârșit să evadăm”

Cătălina Grama și Paul Ipate au plecat în vacanță. Ce destinație au ales. „Am reușit în sfârșit să evadăm”
7

de Redactia Tvmania

Cătălina Grama și Paul Ipate au plecat într-o vacanță și se bucură din plin de timpul petrecut împreună. Iată ce destinație au ales cei doi vara aceasta.

Cătălina Grama și Paul Ipate au plecat în vacanță

Cuplul a decis să își petreacă vacanța împreună cu fiica lor, Zora, și cu băiatul actriței, Achim, dintr-o relație anterioară, în Italia. Ei se bucură de vremea însorită și de deliciile culinare ale acestei țări, având parte de o experiență minunată.

Cătălina Grama a împărtășit pe rețelele de socializare mai multe fotografii din vacanța ei în Italia, dezvăluind că se bucură de câteva zile de relaxare alături de familie.

„Vara aceasta am reușit să îmi iau și o carte cu mine. Până acum cei mici nu îmi lăsau timp pentru citit. Acum se joacă frumos împreună și asta e cea mai mare bucurie pe care mi-o puteau face. Le priește vacanța. Ne priește tuturor și ne ajută să ne conectăm la un nivel mult mai profund. Mă bucur tare că am reușit în sfârșit să evadăm un pic”, a povestit Cătălina Grama. 

catalina-grama-paul-ipate-vacanta-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Declarațiile actriței vorbesc de la sine și arată cât de încântată este de această escapadă.

„Prima seară în Ostuni. Am reușit să ne relaxăm, să ne odihnim și să ne jucăm cu copiii la piscină și acum am ieșit la cină. Achim și Zora abia așteaptă să încerce pizza și pastele în țara lor de origine. Apoi mergem la o plimbare prin Ostuni, orașul alb din Pugli. Ne-am promis că vom veni în Italia și în următoarele veri pentru vrem să descoperim cât mai multe despre zona aceasta de care ne-am îndrăgostit anul trecut. E foarte frumos că simțim cu toții la fel în legătură cu aceste locuri”, a mai spus Cătălina Grama. 

Cum reușesc cei doi actori să aibă grijă de relația de cuplu

În cadrul unui interviu acordat revistei VIVA!, Cătălina Grama a afirmat că ea și Paul Ipate nu au neglijat relația lor de cuplu.Cei reușesc să își găsească timp pentru a petrece împreună. Chiar și în contextul unui program încărcat și a responsabilităților familiale.

„Eu și Paul am știut întotdeauna să ne facem timp pentru noi, să ne găsim vreme să fugim, uneori chiar și câteva zile, departe de tot, pentru a ne regăsi și pentru a ne dărui amintiri frumoase. Faptul că ne cunoaștem atât de bine ne permite să alegem foarte bine zilele/clipele când să ne facem surprize sau ne „impresionăm” reciproc. Și știți ce mă bucură cu adevărat? Că nu avem nevoie de o sărbătoare, precum Valentine’s Day, pentru a ne spune un simplu „te iubesc!”, a declarat Cătălina Grama. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton