Homepage  / Vedete româneşti

Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate au făcut nunta în Italia. Actrița din „Clanul” a avut 3 rochii de mireasă

Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate au făcut nunta în Italia. Actrița din „Clanul” a avut 3 rochii de mireasă
10

de Cătălina Matei,

După o relație de mai bine de 9 ani, Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate s-au căsătorit civil în afara țării. Mai precis în Italia, unde cei doi au avut parte de o ceremonie de vis, la care rudele și prietenii apropiați au respectat dress-code-ul: toți au fost în alb și crem. Iar mireasa a avut parte de 3 rochii spectaculoase.

„Și am zis da”. Jojo și Paul Ipate au făcut nunta în Italia, după 9 ani de relație

Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate s-au căsătorit civil în acest weekend, în Martina Franca, regiunea Puglia din Italia. Cei doi actori au o relație de mai ibne de nouă ani și au împreună o fetiță, pe Zora (6 ani). În același timp, Cătălina mai are un băiat, pe Achim (12 ani), dintr-o altă căsnicie.

That’s amore! Și am zis da! Te iubesc Paul până la cer și după! @paulipate Ti amo! #cununiacivila”, a scris Jojo pe contul său de Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii din ziua nunții.

De ce au ales Italia pentru a se căsători civil? „M-am îndragostit iremediabil de Italia anul trecut când am facut cu Paul o escapadă în Puglia. Atunci am știut și am simțit ca va fi locul în care ne vom căsători. Peisajele incredibile, simplitatea și vibrația specifică a locurilor, frumusețea fiecărui colțișor din acest rai ne-a inspirat să organizăm o nuntă în stil italian. Dolce far niente este vorba favorită a italienilor și exact asta am visat să facem”, a explicat Cătălina Grama alegerea sa într-o altă postare.

Cătălina Grama (Jojo), o mireasă splendidă cu 3 rochii

În ziua cununiei sale civile, Cătălina Grama (Jojo) a purtat 3 rochii de mireasă. Actrița din serialul „Clanul” de la Pro TV a arătat fabulos.

Am ales trei rochii care spun o poveste. Prima iubire a fost rochia simpla din mătase duchesse pe care fetele au accesorizat-o cu mănuși din dantelă fină și prețioasă cu fir de aur. Apoi a venit marea mea iubire, rochia din dantelă cu spate gol brodată cu cristale preziosa și paiete pe care simt ca Zora o va purta într-o bună zi. Pentru tăierea tortului și petrecere am purtat o rochie sirenă brodată manual care a reprezentat în adevăratul sens al cuvântului spiritul italian”, a explicat Jojo pe Instagram.

catalina-grama-jojo-si-paul-ipate-nunta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În același timp, Paul Ipate a purtat un costum alb, la care aa sortat o pereche de încălțiminte sport, tot albă.

Cât despre atmosfera de la fericitul eveniment… „Pasta, vino e amore! Cam asa a fost atmosfera la nuntă! S-a râs și s-a dansat mult, chiar și în picioarele goale și i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-am văzut toată familia în locul acesta care e un mic paradis (…)Am fost în raiul iubirii și al veseliei pentru trei zile și încă povestim despre asta! Abia aștept să revin și cu alte poze și video, pentru că am foarte multe să vă împărtășesc! Vă mulțumim pentru iubire și mesajele minunate! S-a simțit iubirea voastră dragii noștri prieteni până aici! Salute!!!”, a mai povestit Cătălina în postarea sa.

Paul Ipate, despre cum a cunoscut-o pe Cătălina Grama (Jojo)

Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de nouă ani încoace. Totul a început pe un platou de filmare. Cu ceva timp în urmă, actorul a fost invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, găzduit de Cătălin Măruță, și a povestit cum a cunoscut-o pe partenera lui.

Ne-am cunoscut pe platoul de filmare, la Florin Piersic Jr. Nu s-a lansat filmul, existând niște probleme acolo între ei, de producție, probleme administrative, nu-i treaba mea. Eu am făcut un spectacol cu Florin Piersic Jr., apoi eu l-am chemat la un alt spectacol de-al meu. A venit și după mi-a propus să joc în film. Țin minte că m-a întrebat dacă am probloeme cu nuditatea, că există o scenă de dragoste. Zic: „Depinde ce nuditate, că dacă e gratuită nu mă interesează. Adică să însemne ceva.” Zice: „Nu, nu, nu. Stai, că nu arătăm chiar tot, dar o să filmezi cu Cătălina Grama.” Evident că am întrebat și eu cine este Cătălin Grama și a zis: „Cu Jojo”, „A… Da, da. Nu am nicio problemă.” O știam de dinainte, era mișto. Ne-am cunoscut pe platou și acolo s-au dezvoltat lucrurile. (…) Între noi, s-a întâmplat natural”, a povestit Paul Ipate.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton