Homepage  / Vedete româneşti

Cătălina Grama (Jojo) joacă în „Candidatul perfect”, noul film al lui Matei Dima. Primele detalii. „Sunt foarte încântată”

Cătălina Grama (Jojo) joacă în „Candidatul perfect”, noul film al lui Matei Dima. Primele detalii. „Sunt foarte încântată”
9

de Roxana Mirea,

Cătălina Grama, alias Jojo, este gata să intre în pielea unui nou personaj, după „Clanul”. Actrița a dezvăluit care este proiectul în care este implicată în prezent. Este vorba despre noul film al lui Matei Dima, care se numește „Candidatul perfect”, film ce va avea premiera în toamnă.  

Jojo joacă în „Canditatul perfect”, noul film al lui Bromania 

Serialul „Clanul” a ajuns la final, luni, 13 mai 2024, când a fost difuzat ultimul episod din sezonul 4. Actorii au fost mândri să facă parte dintr-un asemenea proiect și sunt gata pentru noi personaje. Acesta este și cazul Cătălinei Grama, cea care a interpretat-o pe Magda în „Clanul”. Actrița le-a arătat fanilor ei cum arată transformată în noul personaj pe care îl va interpreta. Inițial, nu a dezvăluit despre ce proiect este vorba, însă a revenit cu informații și a spus că va juca în viitorul film al lui Matei Dima (Bromania), „Candidatul perfect”.  

„Primii pași în noul meu personaj. Sunt foarte încântată să vă anunț colaborarea cu @vidra.productions pentru „CANDIDATUL PERFECT”. Un film scris cu mult umor și creativitate de @alexcotet, cel care semnează și regia, film pe care vă veți dori tare mult să îl vedeți. Comedie la cel mai înalt nivel!”, a scris Jojo pe instagram.  

Jojo joacă în „Canditatul perfect”, noul film al lui Bromania  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Despre „Candidatul perfect”, noul film al lui Matei Dima 

Vidra Productions a anunțat lansarea filmului „Candidatul perfect”. După glumele cu corporatiști din „Teambuilding”, acum în centrul atenției sunt bugetarii. Noul film al lui Matei Dima va satiriza toate clișeele electorale și tipologiile întâlnite în politică. Cu o distribuție talentată, „Candidatul perfect” își propune să fie votată comedia anului.  

Filmul este scris și regizat de Alex Coteț, care a scris scenariul și pentru „Teambuilding” și „Miami Bici” 1 și 2. Pe lângă Cătălina Grama, în film mai joacă actorii Nicu Banea, Matei Dima, Andi Vasluianu, Roxana Condurache, Alex Bogdan, Iulian Postelnicu, Alexandru Ion și Cătălin Herlo.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton