Homepage  / Vedete româneşti

Cătălina Grama (Jojo), despre cea mai dureroasă scenă din „Clanul”. „11 palme puternice”. EXCLUSIV

Cătălina Grama (Jojo), despre cea mai dureroasă scenă din „Clanul”. „11 palme puternice”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Fără jumătăți de măsură! Este deviza pe care Cătălina Grama (Jojo) o respectă întru-totul pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”. Prin urmare, nu e loc de simulări... nici măcar în scenele în care a fost plesnită de partenerul său din serialul de la Pro TV.

Cel de-al doilea sezon al serialului „Clanul” se apropie de sfârșit, ultimul episod fiind programat la Pro TV pe 14 mai. Iar personajul interpretat de Cătălina Grama (Jojo) a avut parte de multe lovituri, la propriu și la figurat. Magda Udrea a dat dovadă că știe foarte bine să atace cu vorbele ascuțite, chiar dacă a și pierdut. Cât de complicate au fost pentru actriță unele secvențe, dar și ce se întâmplă cu școala sa de actorie, acolo unde ucenic este și fiul ei cel mare, Achim, aflăm din cele ce urmează…

Încă puțin și se termină și sezonul 2 din „Clanul”. Cât de mult a plâns Magda Udrea în aceste episoade?

Eu zic că destul de mult. Însă pentru mine, ca actriță, au fost multe valențe în acest plâns. Am avut de jucat mai multe tipuri de plâns, de fapt. Am avut plânsul de neputință, de ură, din dragoste, de gelozie, de durere și chiar și plâns de șoc post traumatic. Așadar… plâns, plâns, dar nu oricum.

Care crezi că este cea mai mare slăbiciune a personajului tău? Dar cea mai mare calitate pe care ai vrea să i-o „furi” uneori?

Cea mai mare slăbiciune a Magdei este fiul ei, Florinel. E o mamă dedicată care își iubește foarte mult copilul și asta o mână în majoritatea acțiunilor ei. Dacă aș putea să iau ceva de la Magda, aș lua iscusința cu care atacă prin vorbe. Mi se pare o super aptitudine pe care eu nu o am.

Replicile Magdei sunt memorabile. Contribui și tu la ele ca să ți le însușești mai bine? Cum te „conectezi” la Magda dincolo de scenariu și accesorii?

Nu am schimbat textul niciodată și nici nu aș vrea. Lia Bugnar a scris un personaj memorabil și păstrez cu sfințenie textul ei când o interpretez pe Magda. Eu dau viață textului. Îl fac să devină real. Asta e contribuția mea de actriță.

Ce alt personaj din „Clanul” ți-ar fi plăcut să joci?

Pe Tudor. (râde) Mereu am avut o fire mai băiețoasă.

Ai avut multe scene puternice alături de George Mihăiță. Care te-a urmărit cel mai tare și după ce s-a strigat „Stop”, la filmare?

Prima secvență cu palma, în care Magda stă în genunchi în fața lui Bebe. A fost foarte intensă. Am avut parte de 11 duble și 11 palme puternice, adevărate, pentru că mie nu îmi place să lucrez cu jumătăți de măsură. Se vede. Și am un mare noroc pentru că și George gândește la fel.

Ce crezi că s-ar întâmpla cu Magda mai departe? Mai ales că în acest sezon are parte și de o rivală la inima lui Bebe Măcelaru…

Habar nu am. Intuiesc, însă, traseul personajului. Cred că Magda se va ridica la fel ca o pasăre Phoenix, din propria ei cenușă, și va deveni și mai puternică.

Am observat că și culoarea părului tău se schimbă treptat… E în ton cu personajul? Sau revii treptat la blond?

Nu revin la blond. E o chestiune de lumină.

catalina-grama-clanulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce faci dincolo de filmările pentru „Clanul”? Unde te mai putem vedea jucând?

Mă puteți vedea în spectacolul „O farsă de 2 lei”, la sala Gloria sau în țară și în comedia „Ghici cine te sună”, la Teatrul Elisabeta. În rest, mă găsiți la cursurile de actorie cu copiii, la Becoming, studioul nostru de actorie. Încheiem în iunie primul modul cu 2 spectacole grozave și ne pregătim pentru înscrierile din toamnă. Mai multe detalii găsiți pe conturile noastre de social media.

Și cum merge școala ta de actorie? Am observat că și Achim, băiatul tău, îți calcă pe urme…

Scoala noastră de actorie are rezultate extraordinare. Ne bucurăm tare că putem fi profesorii unor copii atât de talentați și că îi putem ajuta să învețe arta actorului și să capete mai multă încredere în ei. Achim este un talent mare, însă nu știu dacă va decide să devină actor. Noi îl vom susține indiferent de alegere.

Dacă ar trebui să vă reinventați, din punct de vedere profesional, spre ce domeniu v-ați îndrepta, tu și Paul?

Nu ne putem reinventa și îndrepta către un alt domeniu. Iubim foarte mult ceea ce suntem și ceea ce facem. Activitatea noastră de profesori poate fi considerată așa. Nu știu Paul, dar eu m-aș ocupa total de business-ul nostru de familie cu bijuterii, Gramaldy, pentru că bijuteriile sunt marea mea pasiune.

catalina-grama-jojo-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton