Homepage  / Vedete româneşti

Cătălina Grama a revenit la culoarea care a consacrat-o și la personajul din „Clanul”. Actrița filmează pentru „Tătuțu”. Imagini din culise

Cătălina Grama a revenit la culoarea care a consacrat-o și la personajul din „Clanul”. Actrița filmează pentru „Tătuțu”. Imagini din culise
12

de Cătălina Matei,

Filmările pentru prequel-ul serialului „Clanul” sunt în toi, iar printre personajele pe care le vom vedea în „Tătuțu” se regăsește și Magda Udrea, iubita lui Bebe Măcelaru cel mai probabil, căci acțiunea se petrece cu 20 de ani în urmă. Un rol care i-a venit mănușă actriței Cătălina Grama și de dragul căruia și-a schimbat, din nou, culoarea părului. De fapt, a revenit la blond!

Cătălina Grama, schimbare de look pentru serialul „Tătuțu”

În urmă cu doi ani, Cătălina Grama (Jojo) își schimba radical look-ul pentru a intra cât mai bine în pielea personajului său din „Clanul”, Magda Udrea. Și-a vopsit părul în negru și și-a coborât tonalitatea vocii ca să convingă în rol de soție de mafiot.

Între timp, povestea din „Clanul” va reveni la Pro TV, însă cu 20 de ani mai devreme, căci acțiunea din serialul „Tătuțu” este plasată la începutul anilor 2000, când Bebe Măcelaru lupta să-și asigure poziția în fruntea interlopilor.

Până acum, producătorii noului serial au anunțat, pe lângă George Mihăiță, și alte nume din distribuție. Printre ele se regăsește Valentin Teodosiu, Mihai Constantin și Matei Constantin, tată și fiu atât în viața reală cât și în noua producție. Iar din „vechea” gardă îi vom vedea și pe Carmen Tănase, Șerban Pavlu și George Ivașcu, dar și pe Cătălina Grama, care a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii de la filmările pentru „Tătuțu”.

Bebe al meu și Magda lui pentru totdeauna!”,  a scris Cătălina Grama în urmă cu câteva zile, când a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de George Mihăiță.

Între timp, actrița a postat și alte imagini de la filmările pentru „Tătuțu”.„Azi. Soare, George și o secvență faină de tot la filmări pentru #Tatuțu”, a scris cea care o interpretează pe Maga, viitoarea „doamnă Udrea”.

Catalina-Grama-Jojo-Tatutu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cătălina Grama joacă în „Canditatul perfect”, noul film al lui Bromania

La scurt timp după ce serialul „Clanul” a ajuns la final la Pro TV, Cătălina Grama și-a anunțat fanii că joacă în noul film al lui Matei Dima (Bromania), „Candidatul perfect”. 

Primii pași în noul meu personaj. Sunt foarte încântată să vă anunț colaborarea cu @vidra.productions pentru „CANDIDATUL PERFECT”. Un film scris cu mult umor și creativitate de @alexcotet, cel care semnează și regia, film pe care vă veți dori tare mult să îl vedeți. Comedie la cel mai înalt nivel!”, anunța actrița cu ceva timp în urmă pe contul său personal de Instagram.

Noul film al lui Matei Dima va satiriza toate clișeele electorale și tipologiile întâlnite în politică. Cu o distribuție talentată, „Candidatul perfect” își propune să fie votată comedia anului. 

Jojo joacă în „Canditatul perfect”, noul film al lui Bromania  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 12

Filmul este scris și regizat de Alex Coteț, care a scris scenariul și pentru „Teambuilding” și „Miami Bici” 1 și 2. Pe lângă Cătălina Grama, în film mai joacă actorii Nicu Banea, Matei Dima, Andi Vasluianu, Roxana Condurache, Alex Bogdan, Iulian Postelnicu, Alexandru Ion și Cătălin Herlo.    

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton