Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Țociu a prins gustul emisiunilor TV. După „America Express”, fiul lui Romică a anunțat că va apărea într-un show culinar

Cătălin Țociu a prins gustul emisiunilor TV. După „America Express”, fiul lui Romică a anunțat că va apărea într-un show culinar
10

de Cristina Țapu,

De la aventura „America Express” la provocările gastronomice de la „Chefi la Cuțite” drumul este mai scurt decât am crede! În prezent, telespectatorii urmăresc competiția „America Express” pe micile ecrane, dar filmările au fost încheiate de ceva timp, iar concurenții s-au întors acasă. Într-un podcast recent, unul dintre participanții de la „America Express” a dezvăluit că va face parte și din competiția culinară „Chefi la Cuțite!”. Este vorba despre Cătălin (28 de ani), fiul lui Romică Țociu (61 de ani). Iată detaliile!

Cătălin Țociu va participa și la „Chefi la cuțite”

Cătălin Țociu, accident la America Express 2023, sezonul 2. „L-am auzit pe Romică țipând”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„America Express” se dovedește a fi o competiție cu adevărat provocatoare, unde concurenții se confruntă cu situații și probe ce le pun la încercare toate limitele. Se pare că după participarea la „America Express”, fiul lui Romică Țociu a prins gustul competițiilor televizate, iar telespectatorii îl vor putea vedea și la „Chefi la cuțite”, cel mai nou sezon.

În cadrul unui podcast recent, Cătălin Țociu a dezvăluit că va participa la Chefi la cuțite și că este determinat să demonstreze că este un as într-ale gastronomiei.

„Voi apărea la Chefi la cuțite! Am fost în America Express, cum să nu mă duc și la Chefi la Cuțite? Păi, asta cu chefii e pistol cu apă pentru mine după ce am fost la America Express! Mi-a plăcut enorm la America Express, doar că trebuie să recunosc că mi-am luat puțină țeapă. Nu e nimic din ce se vede la TV, dar nimic!”, a declarat Cătălin, conform Cancan.

„Eu am avut pasiunea asta de mic, dar fiind un tip timid mi s-a părut o responsabilitate mare să intru într-o bucătărie să fac mâncare, să o livrezi unei persoane și să o consume acea persoană. Am început ușor-ușor, am făcut școala de pizza, am lucrat și am văzut că e bine. Copiilor mei le place cel mai mult pizza făcută de mine”, a adăugat Cătălin Țociu.

Cu ce se ocupă Cătălin Țociu, fiul lui Romică

Cătălin este bucătar și deține propria pizzerie. Drumul spre perfecționarea artei culinare nu este unul deloc simplu și necesită multă practică, însă Cătălin nu se lasă descurajat.

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv.

După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a declarat Cătălin, conform Antena 1.

Romică Țociu este căsătorit de 28 de ani cu Nicoleta, iar împreună au doi copii superbi

Romică este căsătorit de peste 28 de ani cu Nicoleta, femeia care i-a dăruit doi copii minunați și alături de care a învățat ce înseamnă dragostea adevărată. Nicoleta este cu 10 ani mai tânără decât comediantul Romică Țociu, însă diferența de vârstă nu a fost un impediment în calea iubirii lor.

„Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei.Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?”, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii”, declara Romică Țociu, conform Viva!

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton