Homepage  / Televiziune

Cătălin Țociu și Iulia Creangă, eliminați de la Chefi la cuțite 2024. „Am vrut să risc”

Cătălin Țociu și Iulia Creangă, eliminați de la Chefi la cuțite 2024. „Am vrut să risc”
15

de Roxana Mirea,

Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în ediția de miercuri, 8 mai 2024, difuzată la Antena 1. Așadar, Orlando Zaharia și Alexandru Sautner au primit o lovitură grea, fiecare pierzând câte un concurent. De asemenea, echipele mai au de trecut printr-un singur battle, înainte de semifinală.  

Cătălin Țociu și Iulia Creangă, eliminați de la Chefi la cuțite 2024 

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 8 mai 2024, la Antena 1, iar echipa lui Richard Abou Zaki a ieșit victorioasă. Așadar, echipa verde și echipa galbenă au intrat la duel. Irina Fodor a făcut un anunț important. Ea a spus că doi concurenți urmează să fie eliminați. Concurenții intrați la duel au avut misiunea de-a pregăti rețete folosind lactatele. Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Ștefan Popescu au acordat notele, iar Irina Fodor a comunicat concurenților verdictul chefilor. 

Notelele au fost împărțite rând pe rând, iar ultimii rămași în platou au fost Varză, Cătălin Țociu și Iulia Creangă. În momentul în care au aflat că Varză se salvează, jurații au izbucnit în râs.

Cătălin Țociu și Iulia Creangă, eliminați de la Chefi la cuțite 2024 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Dumnezeu îl iubește! Băi, cât noroc are omul ăsta!”, a zis Orlando Zaharia, uimit de concurentul din echipa sa, potrivit a1.ro

Așadar, Cătălin Țociu din echipa verde turcoaz a lui Orlando Zaharia și Iulia Creangă din echipa galbenă a lui Alexandru Sautner au fost eliminați. 

„Pur și simplu, am vrut să risc. Nu am riscat până acum, am mers tot timpul cu farfurii safe. Nu am vrut să fac un desert pentru că nu mă prea pricep, dar am riscat. (…) Mă încearcă toate emoțiile posibile, m-am atașat de echipă, m-am atașat de concurs, dar plec împăcat că am trecut prin nouă battle-uri”, a zis concurentul din echipa verde. 

„Sunt împăcată că plec acasă cu un preparat inventat, gândit pe loc, fără să știu mare lucru legat de dulce. (…) Sunt ok, am făcut o groază de chestii până am ajuns aici”, a zis Iulia Maria Creangă.

Când este difuzată hefi la cuțite 2024, sezonul 13

Sezonul 13 al emisiunii „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de final, iar telespectatorii fideli ai producției sunt nerăbdători să afle cine va pleca acasă cu marele premiu. Sezonul 13 a fost primul fără Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei au plecat de la Antena 1 și se pregătesc să ocupe din nou statutul de jurați la Masterchef România, de la Pro TV. 

Noii jurați de la Chefi la cuțite sunt chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki. Ștefan nu a avut echipă în acest sezon, având cel mai mic punctaj după jocurile pentru amuletă, însă a fost prezent în bucătăria show-ulu. Ba chiar, a jurizat farfuriile de la duel și a dat note alături de colegii lui.  

Fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare să afle cine este concurentul care pleacă acasă cu marele premiu. Finala Chefi la cuțite, sezonul 13, va fi difuzată miercuri, 15 mai 2024, la Antena 1.  

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton