Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Țociu, accident la America Express 2023, sezonul 2. „L-am auzit pe Romică țipând”

Cătălin Țociu, accident la America Express 2023, sezonul 2. „L-am auzit pe Romică țipând”
17

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 19 noiembrie 2023, la Antena 1, iar Cătălin Tociu a avut parte de un accident. „L-am auzit pe Romică țipând”, a povestit Sânziana Negru.  

Cătălin Țociu, accident la America Express 2023, sezonul 2

Concurenții de la America Express 2023, sezonul 2, au avut de dus la bun sfârșit o nouă serie de misiuni dificile, dezvăluind tradițiile triburilor locale. Romică Țociu și fiul său, Cătălin Țociu s-au luptat în jungla amazoniană cu noroiul și umezeala. 

Concurenții au avut de extras rădăcini de yuca din pământ. Au fost nevoiți să le spele, să le curețe cu dinții, să le mestece și să le transforme într-un piure, proces care a testat cu adevărat limitele, potrivit a1.ro. 

Cu planta scoasă din pământ, concurenții au fost nevoiți să o curețe în apa unui pârâu care șerpuiește prin junglă. Drumul a fost un obstacol, cu terenul alunecos și noroios. Din cauza acestor dificultăți, Cătălin Țociu a alunecat și a scăpat coșul de yuca pe jos. Judecătoarea din trib a decis ca ei să refacă întregul proces de spălare și pregătire a plantei. 

Cătălin Țociu, accident la America Express 2023, sezonul 2 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„L-am auzit pe Romică țipând la Cătălin”, a povestit Sânziana Negru. 

„Ne-a luat pe o pantă de 90 de grade plină cu noroi”, a spus Cătălin, despre dificultatea probei.  

Ulterior, el a mai alunecat încă o dată. „Ți-am zis să îmi dai mie coșul!” i-a spus Romică.  

Ce legătură are coșul că alunec pe nămol?” i-a spus Cătălin nervos.  

Am avut noroc că mă țineam de un copac, altfel mă duceam până jos”, a mai adăugat el.  

Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu

Deși Cătălin nu a călcat pe urmele tatălui său și nu a moștenit talentul actoricesc, tânărul este împlinit și mulțumit că reușește să strângă bani în urma pasiunii pe care o are. Cătălin este bucătar și deține propria pizzerie. Drumul spre perfecționarea artei culinare nu este unul deloc simplu și necesită multă practică, însă Cătălin nu se lasă descurajat.

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv.

După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a declarat Cătălin, la un moment dat.

Care este numele real al lui Romică Țociu. Ce apare în buletinul actorului (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 17

Sursa foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton