Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu, prima victorie în procesul intentat de Antena 1. Ce au decis judecătorii

Cătălin Scărlătescu, prima victorie în procesul intentat de Antena 1. Ce au decis judecătorii
15

de Cristina Țapu,

Victorie importantă pentru Cătălin Scărlătescu! Fostul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” a primit un verdict favorabil din partea judecătorilor în procesul în care este implicat cu fostul angajator, grupul Intact.

Cătălin Scărlătescu, prima victorie împotriva Antenei 1

Cătălin Scărlătescu a câștigat prima „bătălie” împotriva Antena 1. La sfârșitul anului trecut, reprezentanții grupului Intact i-au acționat în instanță pe cei trei foști jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, cerând judecătorilor să îi oblige pe celebrii bucătari să reia filmările pentru show-ul culinar. Recent, judecătorii au luat o decizie!

Tribunalul București a respins marți, 25 iunie, acțiunea Antena TV Group împotriva lui Cătălin Scărlătescu, prin care acesta era obligat să reia filmările pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Totuși, decizia instanței nu este definitivă.

chef-catalin-scarlatescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

În plus, judecătorii au hotărât ca Antena TV Group să plătească lui Cătălin Scărlătescu suma de 17.741,71 lei pentru cheltuielile de judecată. Decizia Tribunalului București, pronunțată marți, poate fi atacată în termen de 30 de zile, conform prevederilor legale.

După ce au apărut ani de zile la „Chefi la cuțite” pe Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au semnat un nou contract pentru a apărea la „MasterChef” pe Pro TV. Noul sezon al show-ului culinar nu a început încă, iar doritorii se mai pot înscrie la casting pentru a demonstra că au calitățile necesare unui bucătar de nota 10.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin în juriul „Masterchef” după mai bine de un deceniu

Cu toate acestea, filmările vor începe în curând, iar Florin Dumitrescu are anumite temeri, deoarece nu a mai filmat pentru un show televizat de aproximativ un an, iar condiția sa fizică nu este cea mai bună. Florin Dumitrescu este de părere că stilistei îi va fi dificil să-l aranjeze corespunzător pentru că a acumulat câteva kilograme și nici nu a început o cură de slăbire.

Imagini din culisele emisiunii „Masterchef”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

La mijlocul lunii aprilie s-a confirmat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la PRO TV în calitate de jurați pentru emisiunea „MasterChef”, aceștia fiind cei care au evaluat concurenții în primele trei sezoane ale show-ului culinar de mare succes de la PRO TV.

Ne mai despart doar câteva luni până când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Chef Scărlătescu vor reveni pe micile ecrane, în rolul de jurați. Noul sezon Masterchef va fi difuzat de către PRO TV începând cu această toamnă, așadar emoțiile sunt la cote maxime.

Sursă foto: Antena 1 – Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton