Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță în Toscana. Ce imagini superbe a publicat actrița

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță în Toscana. Ce imagini superbe a publicat actrița
13

de Roxana Mirea,

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 52 de ani, și Doina Teodoru, în vârstă de 34 de ani, sunt împreună de trei ani, bucurându-se de o relație armonioasă, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Recent, cei doi s-au bucurat de o vacanță superbă în Toscana. Actrița a plublicat mai multe imagini.  

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță în Toscana 

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt un cuplu de aproximativ trei ani și, deși între ei există o diferență considerabilă de vârstă, aceasta nu a reprezentat un obstacol în calea iubirii lor. De altfel, Cătălin se declară fermecat de cea care îi este iubită și recunoaște că s-a îndrăgostit mai repede decât ar fi crezut de tânăra actriță. 

În continuare, cei doi au o relație discretă și publică rar imagini în care apar împreună. Deși Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au participat împreună la America Express, un test important pentru relația lor, continuă să își păstreze relația departe de ochii curioșilor. 

Recent, juratul de la Masterchef și actrița s-au bucurat de o vacanță superbă în Toscana. Doina Teodoru a publicat o serie de imagini minunate și vacanța lor. Pozele cu Chef Cătălin Scărlătescu sunt nelipsite, se poate vedea cu ochiul liber că cei doi s-au simțit minunat. 

Toscana pe repede-nainte. La mulți ani în slow motion”, a scris Doina, pe Instagram. 

Cătălin Scătlătescu și Doinica Teodoru, vacanță în Toscana  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cătălin Scărlătescu, detalii despre nunta cu Doina Teodoru 

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu solid, în ciuda diferenței de vârstă care există între ei, bucătarul fiind cu 17 ani mai mare decât actrița. Într-un interviu acordat pentru Cancan, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre nunta cu Doina Teodoru și a menționat de ce nu este de acord cu meniurile clasice pentru ziua nunții.

Întrebat dacă va găti la propria nuntă, Cătălin Scărlătescu a oferit un răspuns cât se poate de clar: „Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama dracu’ e asta, să stau drepți la nuntă, «acum să intre sarmalele sau curcanul»?!”

Cătălin Scărlătescu nu este adeptul meniurilor clasice de nuntă, așadar nu știe dacă sarmalele vor fi incluse în meniul invitaților. „Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, nu există cel mai bun bucătar pe planetă”, a concluzionat Scărlătescu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton