; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Scarlatescu zi de nastere

FOTO: Cătălin Scărlătescu și-a serbat ziua de naștere pe plajă

24 July 2014

Soare, nisip, bucate alese, haine de marinar și mulți prieteni buni. Astfel și-a sărbătorit Cătălin Scărlătescu ziua de naștere anul acesta.

[Not a valid template]

Juratul de la Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor', show care va debuta în această toamnă la Antena 1, și-a strâns prietenii și colegii pe plajă și a petrecut așa cum îi stă bine unui pasionat de mare.

Am fost extrem de încântat să văd câți oameni dragi mie au venit până la mare ca să ciocnim un pahar și să ne simțim bine. Anul ăsta le-am dat și o temă: să se îmbrace în haine de marinar. Așa că am fost toți costumati în tricouri cu dungi, iar unii și-au pus chiar și sepci de marinar. Am gătit pe plajă, ne-am înfruptat cu prepeliță gătită old style', cum îmi place mie să zic, am stat la povești, am cântat și nici n-am băgat de seamă când ne-a prins răsăritul tot pe plajă', spune chef Scărlătescu.

Printre cei sosiți la peterecrea lui Cătălin de la malul mării s-au numărat colegii săi, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu, nea Mărin și echipa de la Poftiți pe la noi', baletul Edi Stancu, Giani Kiriță sau designerul Răzvan Ciobanu.

În astfel de momente îmi dau seama cât de norocos sunt', a încheiat chef Scărlătescu, bucuros că cei mai apropiați prieteni au venit la mare special pentru a-i fi alături.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare