Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu, enervat de noii concurenți „Masterchef”. Ce l-a deranjat pe celebrul chef: „Mi se pare ciudat”

Cătălin Scărlătescu, enervat de noii concurenți „Masterchef”. Ce l-a deranjat pe celebrul chef: „Mi se pare ciudat”
17

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Masterchef” va reveni la PRO TV în două săptămâni, iar chef Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea vor fi cei care jurizează preparatele concurenților dornici să se remarce în lumea gastronomiei. Recent, chef Scărlătescu a oferit declarații despre ceea ce se petrece pe platoul de filmare și a dezvăluit ce l-a deranjat cel mai mult!

Chef Scărlătescu, detalii din culisele emisiunii „Masterchef”

Chef Scărlătescu este unul dintre membrii juriului „Masterchef” din acest sezon. Bucătarul a dezvăluit că mulți dintre concurenții care s-au prezentat în fața lui au reușit să-l scoată din sărite din cauza modului în care se raportau la arta gastronomică. Scărlătescu este de părere că bucătarii tineri, lipsiți de experiență, dar cu multă creativitate, sunt unii dificili în ceea ce privește colaborarea pentru că refuză să accepte sfaturile celor cu mulți ani vechime în domeniu.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu – MasterChef Romania 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Concurenți avem, ca de fiecare dată, oameni spectaculoși, oameni… gastronomic, vorbind, puțin cam nebuni, oameni care experimentează foarte mult. Mai mult decât ar trebui. M-au scos mulți concurenți din sărite. Sunt momente în care nu vor să înțeleagă.

Mai ales tineretul din ziua de astăzi care are acces la internet și are impresia că internetul peste noapte le bagă bucătăria în cap. Eu am o experiență de vreo 30 și ceva de ani și tot reușesc să nu le știu pe toate. Așa că mi se pare ciudat să vii în fața noastră, noi trei care avem, domnule, o experiență foarte mare, și să susții niște chestii tâmpite”, a declarat Cătălin Scărlătescu, conform Fanatik.

Ne mai despart doar câteva zile până la începerea noului sezon Masterchef, difuzat de către postul de televiziune PRO TV. Gina Pistol va prezenta emisiunea, în timp ce îndrăgiții chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor juriza farfuriile concurenților dornici să-și demonstreze talentul culinar.

PRO TV a anunțat data oficială de lansare a emisiunii în cadrul evenimentului de prezentare a grilei de toamnă:10 septembrie. Cei trei chefi au revenit la Masterchef, după mai bine de un deceniu în care nu au colaborat cu PRO TV. Așa cum era de așteptat, emoțiile sunt la cote maxime, însă chefii sunt convinși că noul sezon va fi unul excepțional, cu concurenți pe măsură.

După ce au apărut ani de zile la „Chefi la cuțite” pe Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au semnat un nou contract pentru a apărea la „MasterChef” pe Pro TV. Noul sezon al show-ului culinar va fi difuzat de către PRO TV începând cu data de 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți. 

gina pistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 16

Gina Pistol s-a pregătit temeinic pentru revenirea pe micile ecrane

Prezentatoarea MasterChef România, Gina Pistol, a declarat că reîntâlnirea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost precum o revedere cu prieteni dragi. Gina Pistol s-a pregătit temeinic pentru a reveni pe micile ecrane și a reușit să slăbească mai bine de 15 kilograme după ce a urmat o dietă strictă. În plus, soția lui Smiley a apelat și la diferite proceduri estetice pentru a se asigura că va arăta impecabil în timpul filmărilor.

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a declarat îndrăgita prezentatoare.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton