; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin scarlatescu

Cătălin Scărlătescu pregătește Festivalul Scoicilor

03 July 2014

Cine e curios să guste din preparate alese care poartă semnătura cunoscutului chef Cătălin Scărlătescu are ocazia să o facă week-endul acesta la Festivalul Scoicilor. Pe 4, 5 și 6 iulie, juratul de la „Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor', show care va începe în această toamnă la Antena 1, organizează un eveniment culinar pentru toți iubitorii preparatelor cu iz de mare.

catalin scarlatescu

„Vor fi trei zile in care eu voi găti preparate din scoici, în feluri foarte variate. Îi aștept în aer liber la Balotești pe toți cei cărora le este dor de aromele de mare, eu voi fi pe baricade și voi găti scoici în toate chipurile posibile', spune chef Scărlătescu.

Pasionat de mare, de călătoriile cu barca și de preparatele culinare pe bază de pește și fructe de mare, Cătălin Scărlătescu recunoaște că această inițiativă i se potrivește ca o mănușă. „M-am întors recent dintr-o expediție cu barca în Bulgaria și așa mi-a venit această idee. De câte ori plec pe mare, inevitabil, gătesc și astfel mi-am dat seama că mi-ar plăcea să pot să le aduc aroma mării, în farfurie, și celor care weekend-ul acesta rămân în București', mai spune juratul de la „Hells Kitchen – Iadul Bucatarilor'.

Festivalul Scoicilor se va desfășura pe 4, 5 și 6 iulie în complexul Laguna Verde din Balotești, iar cei care vor ajunge acolo vor avea parte, pe lângă preparatele gătite chiar de chef Scărlătescu, și de muzică și relaxare în aer liber. Intrarea este liberă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare