; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Scărlătescu găteşte pentru elevi

Cătălin Scărlătescu găteşte pentru elevi

24 September 2013

Cătălin Scărlătescu găteşte pentru eleviOdată cu începerea noului an școlar, juratul de la “MasterChef” s-a întors la școală: nu pentru studii, ci pentru a le găti elevilor și a le vorbi despre importanţa unei alimentații sănătoase.

Așa se face că chef Cătălin Scărlătescu a pus bazele unui proiect de servire a mesei pentru elevii din sistemul de învățământ de stat, proiect pe care l-a testat chiar în prima zi de școală la liceul Jean Monnet.
“Vreau să propun un nou sistem de alimentație pentru elevi și studenți, denumit sugestiv 'smart eating'. Am mare încredere în acest proiect, pe care îmi doresc să îl extind și în alte școli, mai ales că la reușita lui, cred eu, contribuie și colaborarea pe care o am cu specialiști în nutriție, pentru un meniu din care vor face parte exclusiv preparate sănătoase, gătite cu ingrediente și tehnici potrivite”, spune chef Scărlătescu.

Juratul de la “MasterChef” povestește că ideea i-a venit în urma unei discuții pe care a avut-o cu un grup de părinți referitor la alimentația din școli și posibilitatea că elevii să aibă acces la preparate sănătoase.
Chef Cătălin Scarlatescu poate fi urmărit în această toamnă, din octombrie, în fiecare marți de la 20.30, în show-ul 'MasterChef – Proba celebrităţii' de la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare