Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu, detalii inedite din culisele „Chefi la cuțite”. Ce se întâmpla în timpul filmărilor

Cătălin Scărlătescu, detalii inedite din culisele „Chefi la cuțite”. Ce se întâmpla în timpul filmărilor
13

de Cristina Țapu,

Sunt dezvăluite detalii noi din culisele colaborării dintre chef Cătălin Scărlătescu și echipa de producție a emisiunii „Chefi la Cuțite” de la Antena 1. Cătălin a oferit noi detalii din culisele emisiunii și a vorbit despre tensiunea care s-a instalat între el și producătoarea show-ului gastronomic înainte de a înceta colaborarea.

Cătălin Scărlătescu, detalii despre colaborarea cu Antena 1

Au apărut detalii noi despre procesul dintre Antena Group și cei trei foști jurați de la „Chefi la Cuțite”. Conform stenogramelor discuției dintre bucătar și instanța de judecată, chef Cătălin Scărlătescu a declarat că el și colegii săi au comunicat reprezentanților stației de televiziune că nu doresc să participe la filmări pentru mai mult de un sezon pe an. Cu toate acestea, dorința le-a fost complet ignorată, conform Paginademedia.

În perioada „battle-urilor”, celebrul bucătar ar fi fost în conflict cu producătoarea Mona Segall. În acea vreme, reprezentanții stației de televiziune le-ar fi promis că vor reduce numărul zilelor de filmare.

Cătălin Scărlătescu, in platoul Chefi la cutiteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Mona Segall, producătoarea emisiunii, i-ar fi comunicat fostului jurat de la „Chefi la Cuțite” că „nu prestează conform așteptărilor”. Bucătarul celebru a replicat spunând că nu ar fi avut cum să muncească cu drag deoarece i s-au atribuit 6 persoane în echipă cu care nu a avut o conexiune sau chimie. A adăugat că nu el a fost cel care a selectat concurenții, așa cum cred telespectatorii.

Întrebat despre rolul său în emisiune şi dacă avea un scenariu fix sau dacă avea libertate de exprimare, Scărlătescu a oferit un răspuns surprinzător: „În majoritatea timpului, îmi spuneau în cască.” A mai completat însă că „În momentul în care vorbesc despre mâncare, poţi să-mi spui în cască ce vrei, eu tot spun ce cred.”

Dvs. eraţi autor sau un autor interpret? Când prezentaţi în faţa publicului opiniile dvs. era un scenariu fix predeterminat sau aveaţi o libertate în a exprima?
Cătălin Scărlătescu: În majoritatea timpului, îmi spuneau în cască.

Aveaţi şi o libertate?
Cătălin Scărlătescu: În momentul în care vorbesc despre mâncare, poţi să-mi spui în cască ce vrei, eu tot spun ce cred.

Însă aveaţi o libertate de exprimare?
Cătălin Scărlătescu: În mare parte da. Interviurile de la începutul emisiuni erau discursuri pe care trebuia să le spui.

Cătălin Scărlătescu, relație tensionată cu Mona Segall

Recent, Cătălin Scărlătescu a făcut o serie de comentarii despre Mona Segall, după ce el, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost dați în judecată de către Antena 1. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” și-a exprimat admirația pentru faimoasa producătoare, dar a subliniat și că nu a fost pe deplin înțeles de către echipa emisiunii și că oboseala a fost cea care l-a determinat să renunțe la proiectul atât de apreciat de către telespectatori.

După ce Cătălin Scărlătescu a furnizat detalii despre plecarea sa de la Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a intervenit pentru a clarifica situația. Deși s-a speculat că motivul pentru plecarea lor ar fi fost de natură financiară, Florin Dumitrescu a dezvăluit fanilor că decizia de a părăsi emisiunea alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu a fost determinată de aspecte financiare.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton