Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre noii jurați de la Chefi la cuțite. „Asta i-a făcut să ajungă acolo în locul nostru”

Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre noii jurați de la Chefi la cuțite. „Asta i-a făcut să ajungă acolo în locul nostru”
19

de Roxana Mirea,

Cătălin Scărlătescu a făcut pentru prima dată declarații despre noii jurați de la „Chefi la cuțite”. El, Florin Dumitrescu și Sorin Bonteau au fost înlocuiți în show-ul de la Antena 1 cu Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Richard Abou Zaki. Cătălin Scărlătescu a spus că îi cunoaște pe toți patru. 

Cătălin Scărlătescu, despre noii jurați de la Chefi la cuțite 

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să mai filmeze pentru sezonul 13 „Chefi la cuțite”, iar Antena i-a înlocuit. Noii jurați sunt Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Richard Abou Zaki. În plus, postul de televiziune i-a dat în judecată pe foștii jurați.  

Recent, Cătălin Scărlătescu a făcut primele declarații despre noii jurați de la „Chefi la cuțite” și are doar cuvinte de laudă la adresa lor.  

Am o părere spectaculoasă. Cu Orlando sunt prieten de când eram mici, din tinerețe. Pe Ștefan l-am cunoscut la noi la emisiune și este un băiat superb, pe Abou Zaki la fel. Cu Alexandru mă știu de la mare, de ani de zile. Sunt niște oameni profesioniști, foarte mișto. Sunt colegi de-ai mei cu care mă întâlnesc de ani de zile. Nu sunt niște necunoscuți, nu sunt născuți ieri. Sunt oameni care vin din industrie, care muncesc și care au dat rezultate. Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru. Altfel, nu ajungeau. Le urăm tot binele din lume”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Cancan

Editia 5 Chefi la cutite – 27 martie 2024 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Cătălin Scărlătescu, declarații după demisia de la Chefi la cuțite 

Cătălin Scărlătescu susține că el, Sorin Bontea și Florin Dumitreascu nu și-au primit salariile pentru sezonul 12 al emisiunii de la Antena 1. 

„Este foarte simplu. Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12 pe care ei au încasat toți banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanți ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții. 

După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane, știu să numere atât? Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereți. 

Și-au permis să nu ne dea banii. Eu îmi dau drumul la restaurant și îmi văd de treaba mea, de viața mea. După Antena 1, nu există moarte. Există viață în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating. 

Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alții și mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta”, a declarat Cătălin Scărlătescu, în pentru cancan.ro.  

mircea-radu-reactie-dura-dupa-ce-bontea-scarlatescu-si-dumitrescu-au-refuzat-sa-mai-filmeze-pentru-chefi-la-cutite-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 19

La scurt timp după ce acuzațiile lui Cătălin Scărlătescu au ajuns în presă, Antena Group a avut o reacție oficială. „Antena Group şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale faţă de Cătălin Scărlătescu. Ca urmare a încălcării obligaţiilor contractuale de către acesta, s-au născut obligaţii de plată ale lui Cătălin Scărlătescu faţă de Antena Group, situaţie care este în analiza instanţelor de judecată. În privinţa celorlalte declaraţii ale acestuia, sunt afirmaţii făcute în necunostinţă de cauză”, se arată în mesajul Antenei 1.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton