Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre producătoarea emisiunii „Chefi la cuțite”: „Niște oameni au fost răutăcioși”

Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre producătoarea emisiunii „Chefi la cuțite”: „Niște oameni au fost răutăcioși”
29

de Cristina Țapu,

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au luat decizia de a se retrage din emisiunea „Chefi la cuțite". Acești trei bucătari nu vor face parte din distribuția noului sezon al emisiunii de la Antena 1, iar Cătălin Scărlătescu a surprins pe toată lumea cu declarații neașteptate despre Mona Segall, producătoarea emisiunii. Iată ce a avut de spus îndrăgitul bucătar!

Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre producătoarea emisiunii „Chefi la cuțite”

Recent, Cătălin Scărlătescu a făcut o serie de comentarii despre Mona Segall, după ce el, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost dați în judecată de către Antena 1. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” și-a exprimat admirația pentru faimoasa producătoare, dar a subliniat și că nu a fost pe deplin înțeles de către echipa emisiunii și că oboseala a fost cea care l-a determinat să renunțe la proiectul atât de apreciat de către telespectatori.

Cătălin Scărlătescu, in platoul Chefi la cutiteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 28

„Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât! Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea, dar niciodată, orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană! Îmi pare atât de rău, dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Niște oameni au fost răutăcioși. N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: bă, vrem și noi ceva! Nu, nu au vrut să ne asculte. Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac”, a declarat Cătălin Scărlătescu, conform celor de la Cancan.

Florin Dumitrescu rupe tăcerea privind plecarea de la „Chefi la cuțite”

După ce Cătălin Scărlătescu a furnizat detalii despre plecarea sa de la Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a intervenit pentru a clarifica situația. Deși s-a speculat că motivul pentru plecarea lor ar fi fost de natură financiară, Florin Dumitrescu a dezvăluit fanilor că decizia de a părăsi emisiunea alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu a fost determinată de aspecte financiare.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu pe contul personal de Instagram.

chefi-la-cutite-battle-11_3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 28

Mona Segall are în portofoliu numeroase emisiuni de succes

Mona Segall este cunoscută pentru succesele sale în lumea televiziunii, având în portofoliu producții notabile precum „Asia Express” și „Chefi la cuțite” de la Antena 1, dar și emisiuni celebre precum „Dansez pentru tine”, „Vocea României” și „Românii au talent”, realizate în perioada când activa la trustul de pe Pache Protopopescu.

Cu sprijinul părinților săi, Doru și Paula Segall, ambii documentariști, Mona a avut privilegiul să descopere secretele acestei profesii încă din copilărie. Când avea trei anișori, Mona Segall știa deja că voia să lucreze în televiziune atunci când va fi mare, iar visul i s-a îndeplinit!

Sursă foto:

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton