Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu, declarații neașteptate, la câteva luni după demisia de la Chefi la cuțite. „Nu ne-au plătit”. Reacția Antena 1

Cătălin Scărlătescu, declarații neașteptate, la câteva luni după demisia de la Chefi la cuțite. „Nu ne-au plătit”. Reacția Antena 1
15

de Redactia Tvmania,

Cătălin Scărlătescu a făcut o serie de declarații la care nimeni nu se aștepta, totul în contextul procesului cu Antena 1, după demisia de la show-ul culinar „Chefi la cuțite”. Scărlătescu susține acum că el, Sorin Bontea și Florin Dumitreascu nu și-au primit salariile pentru sezonul 12 al emisiunii de la Antena 1. La rândul lui, postul Antena 1 a dezvăluit că „şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale faţă de Cătălin Scărlătescu”.

Cătălin Scărlătescu, declarații uluitoare în procesul cu Antena 1, după demisia sa de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu a făcut declarații neașteptate în procesul cu Antena 1, după demisia de la „Chefi la cuțite”. Antena 1 nu s-a lăsat însă mai prejos și a reacționat în urma acuzațiilor făcute de fostul jurat al show-ului culinar. Astfel, postul TV susține că, de fapt, și-a îndeplinit obligațiile contractuale față de fosta vedetă de la „Chefi la cuțite”, scrie viva.ro.

Cătălin Scărlătescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre scandalul cu postul de televiziune. Vedeta de la Chefi la Cuțite a petrecut mai bine de 9 ani în familia Antena 1.

chef-catalin-scarlatescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Este foarte simplu. Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12 pe care ei au încasat toți banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanți ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții.

După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane, știu să numere atât? Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereți.

Și-au permis să nu ne dea banii. Eu îmi dau drumul la restaurant și îmi văd de treaba mea, de viața mea. După Antena 1, nu există moarte. Există viață în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating. Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alții și mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta’, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

Cătălin Scărlătescu: „Am muncit pe brânci”

Cătălin Scărlătescu a pomenit și oboseala care s-a acumulat de-a lungul anilor de muncă la Chefi la cuțite. Acesta ar fi fost, de fapt, motivul pentru care atât el, cât și colegii săi de emisiune, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, au părăsit, într-un final, Chefi la cuțite.

mircea-radu-reactie-dura-dupa-ce-bontea-scarlatescu-si-dumitrescu-au-refuzat-sa-mai-filmeze-pentru-chefi-la-cutite-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 15

„Eu m-am dus la Antena 1, mi-am făcut treaba 12 sezoane de Chefi la Cuțite, două sezoane de Hells Kitchen și un sezon de Chefi fără Limite. Am muncit pe brânci, de dimineață până seara, cu un program foarte, foarte lung. Ei nu au înțeles că dacă ți se rupe un picior, pot să îți mai de 100.000 la salariu, dar nu poți să îți înșurubezi alt picior și să muncești. Oboseala te duce direct în cancer, te duce la moarte. Nu vreau să ajung acolo de dragul lor.

Am ajuns acolo și am trăit într-o bulă frumoasă, într-o bulă în care nimeni nu ne-a deranjat, dar la un moment dat, le-am spus că am obosit. Dumitrescu are doi copii, trebuie să îi ducă la școală, să mai stea cu ei că nu o să îi spună „tată”, o să îi spună „nenea care ne aduce bomboane”. Avem o vârstă. Eu am 50 de ani, acum am fost să mă operez’, a declarat acum Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu: „Este cineva acolo care vrea răul Antenei. Vă spun sincer”

Cătălin Scărlătescu e de părere că o persoană din interiorul Antenei ar vrea răul trustului, mai scrie sursa citată. De altfel, fosta vedetă de la Chefi la cuțite a amintit și de alte plecări neașteptate ale altor vedete, printre care Dan Negru, Mihai Bendeac și Cosmin Seleși.

„Sunt niște băieți acolo care încă se mai cred în epoca de piatră. Cred ei că pot să facă rău oamenilor. Bătrânul Voiculescu încă nu s-a trezit să vadă ce a lăsat în urmă acolo. Gândiți-vă doar anul trecut câte vedete le-au plecat. Este cineva acolo care vrea răul Antenei. Vă spun sincer. Eu nu am vrut să plec de la Antena 1 niciodată. Am fost forțați pentru că, după 9 ani de colaborare, n-au avut bunul simț să înțeleagă ce vrem noi. S-au trezit ei așa că sunt stăpâni.

Gândiți-vă… au plecat Bendeac, am plecat noi trei, a plecat Cosmin Seleși, a plecat Dan Negru și mai câți de la Observator, de la Antena Stars. Să faceți o listă să vedeți câți oameni de valoare au plecat de acolo, noi fiind cei mai puțini valoroși. Și o să mai plece. Atitudinea asta nu poate să ducă la un lucru bun. Eu nu pot să blamez pe cineva, doar sistemul lor ciudat.

Când o să se trezească Vociulescu și o să vadă ce jaf au făcut ăia din televiziunile lui… unii care se cred oameni de televiziune. Vi se pare normal să plece atâția? Cum să nu te înțelegi cu cei trei chefi care ți-au adus cel mai mare rating din istoria Antenei 1. În discuțiile noastre, niciodată nu s-a pus problema de bani. Nu s-a ajuns la vreo negociere. Era vorba doar de timp”, a mai dezvăluit Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

Antena Group, prima reacție după acuzațiile lui Cătălin Scărlătescu referitoare la salariul de la Chefi la cuțite

La scurt timp după ce acuzațiile lui Cătălin Scărlătescu au ajuns în presă, Antena Group a avut o reacție oficială. Trustul a transmis un punct de vedere prin care a lăsat să se înțeleagă că și-a îndeplinit toate obligațiile față de Chef Scărlătescu.

„Antena Group şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale faţă de Cătălin Scărlătescu. Ca urmare a încălcării obligaţiilor contractuale de către acesta, s-au născut obligaţii de plată ale lui Cătălin Scărlătescu faţă de Antena Group, situaţie care este în analiza instanţelor de judecată. În privinţa celorlalte declaraţii ale acestuia, sunt afirmaţii făcute în necunostinţă de cauză”, se arată în mesajul Antenei 1.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton