; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Radu Tănase joacă cu Van Damme

14 September 2010

Corespondentul are acum şi experienţă în actorie.

Corespondentul are acum şi experienţă în actorie.

Corespondentul Ştirilor Pro TV şi-a jucat propriul rol alături de celebrul actor în filmul Weapon', filmat în Studiourile MediaPro.

.

În filmul Weapon' relatez în direct primele măsuri luate de noul şef al Interpol, după care realizez un interviu cu respectivul, cu doar câteva ore înainte de a fi asasinat de mafie', a mărturisit Cătălin.

În timpul filmărilor, reporterul a avut parte de o surpriză când Van Damme a făcut schimb de roluri cu el: Pe Jean Claude Van Damme nu pot să-l descriu decât ca o surpriză mai mult decât plăcută. Numele şi cariera lui au fost suficiente pentru respectul şi deferenţa pe care le-a primit din partea tuturor. După ce i-am explicat cine sunt şi ce rol joc în Weapon', cel mai recent film al lui, a acceptat să facă câteva fotografii cu mine. Nu mă aşteptam, în schimb, la ce avea să urmeze. Din reflex, ţineam în mână microfonul cu sigla Pro TV. La un moment dat, zâmbitor, mi-a smuls microfonul din mână şi mi-a luat el mie un interviu. Ce credeţi că m-a întrebat?, Cum îmi place România'. Probabil că fusese exasperat cu întrebarea asta de fiecare dată când a filmat la noi în ţară', a povestit amuzat Cătălin.

Filmările la pelicula Weapon', care va avea premiera în 2011, au loc atât în România, cât şi în Statele Unite. În film, apare şi actriţa româncă Maria-Antoaneta Tudor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare