; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Preda, juratul emisiunii “Vedete la apă”, este student în Marea Britanie

14 June 2013

Alături de Anda Adam şi de Daniel Buzdugan, în fotoliul de jurat al show-ului verii Splash, vedete la apă', stă Cătălin Preda, multicampion naţional şi internaţional la sărituri în apă.

A început acest sport la 7 ani şi i-a dedicat zilnic ore de antrenament. La 13 ani, s-a mutat cu întreaga echipă la Bacãu, unde era bazin olimpic de înot şi a stat acolo trei ani.

Le sunt recunoscător pentru că m-au lăsat să plec, practic am învăţat să fiu pe picioarele mele, am devenit extrem de sociabil şi adaptabil de atunci', povesteşte Cătălin.

Programul era, evident, strict: două ore de antrenament dimineaţa, apoi masa de prânz, şcoala, iar seara alte ore de antrenament'.

Reîntors în Bucureşti la 16 ani, Cătălin a luptat pentru medalii sub culorile clubului Steaua' şi, după terminarea liceului, a primit bursa la Coventry University, în Marea Britanie, specializarea jurnalism şi media. Anul acesta, din toamnă, va intra în cel de-al treilea an.

Mi-am dorit ca o televiziune din România să cumpere acest format, Splash – vedete la apă' şi soarta a făcut să fiu solicitat să fac parte din juriu. Tot ce pot să spun, deocamdatã, până când telespectatorii vor avea ocazia să vadă acest format pe micile ecrane, începând din iulie, este că există puţine show-uri la fel de spectaculoase ca Splash', a mai spus Cătălin Preda.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare