; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma vedetelor (9)

Cătălin Neamțu este singurul concurent trimis direct în finală fără niciun duel la „Ferma vedelor”

11 May 2018

Votul decisiv al tuturor concurenților a stabilit cine merge direct în finală, cine se va confrunta în semifinală, dar și cine a părăsit competiția în al 12-lea ceas! Cătălin Neamțu este primul concurent din istoria emisiunii, care a reușit să stea în fermă timp de 3 luni, fără să participe la niciun duel și care a fost trimis direct în finală. Astfel, primul său duel va fi marea finală cu o miză de 50.000 de euro și titlul de fermierul anului. Rona Hartener a fost eliminată de către concurenți și a piedut locul în finală. 

 

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 8.5 puncte de rating și 24.7% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi care a reușit să obțină 4.9 puncte de rating și 14.2% share. Peste 1.4 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor.

Cosmin Natanticu, Daniel Iordăchioaie, Vladimir Drăghia, Tania Popa și Grațiela Duban sunt cei cinci semifinaliști, care vor lupta în probe de foc, miercuri, de la ora 20:00, pentru cel de-al doilea loc în marea finală, unde se vor confrunta cu Cătălin Neamțu!

Cât va conta oboseala, presiunea psihică, ideea că sunt la un pas de a câștiga, dar și cine va fi adversarul lui Cătălin Neamțu în finală rămâne de văzut miercuri, numai la PRO TV.

Rona Hartner rupe tăcerea la Ferma după perdea, sâmbătă pe PRO 2

Sâmbăta aceasta, la 19:30, la PRO 2, Rona Hartner, concurenta cu cele mai multe controverse de la Ferma vedetelor, va veni în platoul emisiunii Ferma după perdea pentru a vorbi deschis cu Andreea Ibacka și Octavian Strunilă despre ce a trăit în fermă, ce a simțit, cum a evoluat relația ei cu ceilalți, dar și cum și-a găsit puterea de a merge mai departe. Rona rupe tăcerea și dă frâu liber sentimentelor acumulate în cele trei luni petrecute în casă.

Conflictele vor fi luate la bani mărunți, iar părerile celorlalți concurenți vor fi despicate pe toate părțile. Imagini pe care Rona le vede în premieră, discuții și strategii vor fi dezbătute în platoul emisiunii.

Ce va răspunde Rona la mesajele telespectatorilor, cine este fermierul din fotografia săptămânii, dar și ce va declara Rona în exclusivitate, rămâne de văzut, sâmbătă la PRO 2.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare