; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania (16)

Cătălin Moroșanu, sănătate pe butuci după „Survivor România”. Faimosul are nevoie de operație

20 April 2021

Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția „Survivor România' în urma unei accidentări destul de grave pe unul dintre traseele din cadrul show-ului de la Kanal D.

Recent ajuns acasă, sportivul trece prin momente dificile și se confruntă în continuare cu probleme de sănătate, motivul pentru care medicii din Republica Dominicană i-au interzis să mai continue „Survivor România 2021'. Cătălin Moroșanu este la un pas de a fi operat, în cazul în care luna de recuperare stabilită de medici nu va aduce o evoluție promițătoare.

 

Faimosul a făcut primele declarații la Teo Show, privind o intervenție chirurgicală după accidentare. Are meniscul rupt și dacă nu își va reveni după o lună de tratament, va fi nevoit să facă o operație pentru a-și putea reveni.

„Am meniscul rupt. Am nevoie de intervenție chirurgicală dacă vreau să mai continui cu viața sportivă. O să încerc o lună de recuperare în România și să văd dacă este nevoie sau nu de operație. Mie medicul mi-a zis că cel mai probabil este să fac operație la menisc pentru că oricând, dacă aș face alergare sau m-aș antrena, poate să îmi sară meniscul, să mi se ducă genunchiul într-o parte și să îmi afecteze ligamentele încrucișate‘, a povestit Cătălin Moroșanu.

Moroșanu a mărturisit că din momentul accidentării și-a dat seama că nu va mai putea continua participarea la „Survivor.

Situația este destul de gravă. Știam, am simțit atunci când aveam piciorul în nămol, când am pus mâna pe genunchi, am simțit că nu o să pot să mai continuiDacă nu m-aș fi accidentat, nu cred că aș fi câștigat Survivor România, în niciun caz. Sunt un om care își analizează opțiunile foarte bine‘, a mai spus Cătălin Moroșanu, care a plecat cu fruntea sus din competiție, potrivit wowbiz.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare