; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Morosanu Ivo Cuk

Cătălin Moroșanu își continuă turneul de retragere într-o gală incendiară, la Craiova! Gala va fi transmisă în direct la PRO TV

13 December 2018

Cătălin Moroșanu și-a anunțat retragerea din sporturile de contact la finalul anului 2019, iar până atunci își dorește să lupte în fiecare regiune din țară.

Pe 14 decembrie, Moroșanu va lupta în fața fanilor săi din Oltenia, la Sala Polivalentă din Craiova. Luptătorul român promite un meci spectaculos împotriva croatului Ivo Cuk, într-o gală specială Dynamite Fighting Show. Adversarul lui Moroșanu are 38 de ani și este poreclit „Scorpionul'. Croatul este campion la MMA și este cotat în Top 10 luptători din Europa la categoria grea, reușind cele mai tari victorii în cușcă. Scorpionul din Croația are 1.80 m, 105 kilograme, deține centura neagră în judo și titlul AFSO în kickboxing.

   Pe lângă duelul de main-event al lui Cătălin Moroșanu, în gala de la Craiova vor lupta sportivi precum Andrei Stoica, “Ciobănașul” Bogdan Năstase, Alex Filip, Amansio Paraschiv, Adrian Mitu, Ciprian Șchiopu sau Marius Tiță.

Marea surpriză pregătită de Dynamite Fighting Show este introducerea lui Mihai Nistor în gală, speranța României pentru un aur la box la Jocurile Olimpice Tokio 2020. Nistor este singurul om din lume care l-a făcut KO pe Anthony Joshua și deține un titlu mondial la semi-profesionişti. El va lupta într-un super fight în gala de la Craiova.

   Tot pe 14 decembrie Dynamite Fighting Show va continua tradiția artelor marțiale în galele pe care le organizează, iar fanii sporturilor de contact vor putea urmări, în premieră pentru o gală televizată, un meci pe reguli de Jiu Jitsu Brazilian între doi campioni naționali.

Gala va începe de la ora 20:00, în direct la PRO X. De la 23:30, Andrei Stoica va lupta cu portughezul Morais, Alex Filip va avea meciul-revanșă cu ciobanul din ring, Năstase, iar Moroșanu va da piept cu croatul Ivo Cuk, în direct la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare