Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor All Stars 2024. Primele declarații

Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor All Stars 2024. Primele declarații
7

de Roxana Mirea,

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor All Stars, în ediția de joi, 29 februarie 2024, de la Pro TV. Acesta a fost învins de Cătălin Zmărăndescu. Iată ce a declarat Faimosul după ce a fost eliminat. 

Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor All Stars 

A fost o ediție cu două eliminări aseară, 29 februarie 2024, la Survivor All Stars, de la Pro TV. După ce Jador a fost descalificat pentru că a încălat regulamentul, Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu s-au confruntat în duelul eliminatoriu. La final, Cătălin Zmărăndescu a ieșit învingător, iar Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor All Stars.  

Cătălin Zmărăndescu este cel care rămâne în tribul Faimoșilor. Îl învinge pe Cătălin Moroșanu. Luptă dreaptă, luptă de Survivor, luptă de szonul suprem. (…) Cătălin Zmărăndescu continuă în tribul Faimoșilor, pentru Cătălin Moroșanu Survivor România All Stars 2024 se oprește aici”, a anunțat Daniel Pavel. 

Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor All Stars  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„A fost o nouă experiență incredibilă, o șansă pentru a-mi oferi un restart în viață și rămâne locul unde mi-am găsit inspirația pentru a gândi cele mai frumoase proiecte din viața mea. Vă mulțumesc celor de acasă, care ați fost alături de mine în aceste aproape două luni. Ne vedem acasă cu noutăți interesante. Hai, faimoșii!” a scris Cătălin Moroșanu pe Instagram.  

Sursa Foto: Instagram, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton