Homepage  / Televiziune

„Survivor All Stars”, 21 februarie. Cătălin Moroșanu, dezamăgit de fostul coleg de echipă, Jorge: „Sunt foarte supărat!”

„Survivor All Stars”, 21 februarie. Cătălin Moroșanu, dezamăgit de fostul coleg de echipă, Jorge: „Sunt foarte supărat!”
9

de Cristina Țapu,

Survivor All Stars continuă la PRO TV, iar concurenții sunt puși în fața probelor dificile cărora trebuie să le facă față, precum și schimbărilor care au loc în cadrul echipelor. Recent, Jorge a fost mutat din echipa Faimoșilor în cea a Războinicilor, iar foștii săi colegi de echipă se declară revoltați de atitudinea pe care artistul o afișează.

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de atitudinea lui Jorge

Maria Lungu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu au ajuns în tabăra Faimoșilor, iar Jorge în echipa albastră. Concurenții sunt foarte nemulțumiți de schimbările avute.

În timp ce Zanni o consideră pe Maria Lungu una dintre cele mai sclabe concurente, persoană care nu contribuie cu nimic la binele echipei, Cătălin Moroșanu este dezamăgit de atitudinea pe care o afișează fostul său coleg, Jorge.

morosanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Maria Lungu este alegerea nașpa, care este carne de tun. Sora mea, când ești păpădie, nu vorbești tu de strategii, de statistici, nu vorbești tu de minorități și majorități. Vorbești de ceea ce te privește. Te privește să vorbești despre cine va fi nominalizat săptămâna aceasta? Nu. Pentru că ești păpădie. Tocmai de aia nu vei vorbi tu despre cine va fi nominalizat. Ai dreptul să vorbești despre ce frumos e afară, vrei să joci azi, vrei să câștigi, nu zice nimeni să taci. Dar despre minorități și majorități, tu nu vorbești. E simplu”, a declarat Zanni.

Când începe Survivor All Stars. Pro TV a anunțat cine sunt Faimoșii și RăzboiniciiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  2 / 9

Cătălin Moroșanu este de părere că Jorge afișează o atitudine sfidătoare și falsă în același timp și se comportă ca și cum încă de la începutul concursului ar fi făcut parte din echipa Războinicilor.

„Eu nu sunt supărat, sunt foarte supărat, bro! (…) Ca cei mai mulți, sunt supărat pe Jorge. Ne-a trădat!”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Jorge a primit o poreclă din partea lui Jador

Jorge este un concurent nemulțumit de condițiile de trai din Republica Dominicană, așadar Jador nu a ezitat să-i ofere o poreclă care nu- face cinste.

„Eu dorm pe două scânduri, TJ doarme pe două scânduri, ăsta doarme pe trei – bunicul frumușelul (porecla pe care Jador i-a pus-o lui Jorge). Îl lăsăm să doarmă pe trei, numai să nu ne spună nimica. Seara când mă pun la somn îi mai povestesc lui TJ de animale, că el nu știe lucruri despre România, îi spun chestii despre noi”, a declarat Jador, în cadrul emisiunii.

Sursă foto: Pro TV

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton