; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Morosanu   Regele junglei

Cătălin Moroșanu a devenit Regele junglei de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

09 March 2015

După 21 de zile în care a rezistat ca un adevărat luptător, Cătălin Moroșanu a fost încoronat de către publicul din România cu titlul de Regele junglei! Coroniță de flori, sceptru, tron, multe confetti și emoții, acestea ar fi câteva dintre cuvintele care descriu ultimul episod „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

Catalin Morosanu - Regele junglei

Întrebat cum este să fii Regele junglei, Moroșanu a declarat: Sincer, este un sentiment extraordinar! Prin ce am trecut în aceste 21 de zile nu poate fi spus în cuvinte frumoase. A fost o încununare a suferințelor și a fericilor din junglă. Mă simt bucuros și, în același timp, ușurat că s-a terminat. Nu mă așteptam să câștig, mă așteptam Dorian să fie câștigător. De-abia acum dimineață m-am trezit, m-am întâlnit cu Ruby și pe Dorian la un mic dejun adevărat și am început să dansăm de fericire. Ne simțim victorioși, e o senzație care nu poate fi descrisă.'

 

Lacrimi și dinți

Dorian a fost cel ales să treacă prin Provocarea junglei – Lacrimi şi dinţi, fiind nevoit să se aşeze pe un scaun de dentist şi să ţină în gură, timp de 30 de secunde, animale vii. A avut emoţii mari, lucru care se putea vedea în privire şi reacţii. Viermi, gândaci, crabi, limax şi o lăcustă care l-a înţepat foarte tare până ce i-au dat lacrimile. Cu toate acestea, Dorian s-a descurcat admirabil şi a reuşit să obţină trei stele. Spiritul său de luptător l-a făcut să accepte şi bonusul provocării aducându-i şi cea de-a patra stea. Nu-mi vine să cred că am reuşit', au fost cuvintele lui Dorian la finalul probei. Colegii săi au fost foarte mândri de reuşita lui, iar Ruby a spus: A venit plângând ca un copil'.

 

Singura cască

Moroşanu a fost cel care a trebuit să înfrunte timp de 4 minute lighioanele care i-au fost turnate în cască. Ambiţia lui Cătălin a pornit de la reuşita lui Dorian de a câştiga patru stele, astfel s-a luptat cu gândaci, viermi şi omizi timp de 3 minute. Cu toate că insectele îi intrau în nas, i se urcau pe cap şi îl gâdilau, Moroşanu a rezistat încă un minut bonus pentru cea de-a patra stea. Singura întrebare pentru Dr. Duncan a fost, din nou: „Pot să cânt?', având deja un hit celebru „Lasă cucu-n pace'. „Am intrat în panică, dar am reuşit să mă liniştesc după, a fost ca-n filmele de groază!' au fost cuvintele lui la finalul probei.

Scârbiți, vă rog!

Ruby a fost nevoită să treacă testul poftelor la Provocarea junglei – Scârbiţi, vă rog!. După foametea din jungla africană, lui Ruby i-au fost servite fripturi delicioase, sărmăluţe, papanaşi şi alte delicii culinare, în paralel cu creier de vacă, sarmale cu testicul de porc, penis de taur şi anus de struţ. Pentru a câştiga această probă, Ruby a ales doar mâncărurile speciale, spunând : 'De restul am timp să mă satur acasă. Ea s-a chinuit să mănânce toate cele 3 preparate şi unul bonus, însă pentru că unele alimente erau foarte greu de mestecat, ea a reușit să plece în final cu o singură stea. A fost foarte dezamăgită şi a spus printre lacrimi: E ultima probă şi mi-ar fi plăcut să iau toate steluţele'. Însuşi regele junglei, Cătălin Moroşanu a spus: „Proba Rubinei a fost cea mai grea'.

Marea finală Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cei trei semifinalişti au îndurat toate aceste provocări pentru o masă completă cum nu au mai avut din momentul în care au intrat în junglă! Dorian s-a luptat pentru aperitiv, care a fost un hamburger delicios cu cartofi prăjiţi şi suc, Moroşanu a pus pe masă felul principal – pizza, iar Ruby i-a îndulcit pe băieţi cu un savuros tort de ciocolată. Cei trei au spus rugăciunea şi au mulţumit pentru bucatele primite, savurând ultima masă în tabăra ce le-a fost casă timp de trei săptămâni.

Au trecut 21 de zile de junglă, 21 de zile grele pentru concurenţi. Au fost trei săptămâni în care cei din tabără s-au schimbat enorm, au trecut peste propriile frici, au luptat cu foamea, oboseala și provocările foarte grele ale concursului.

Aseară, telespectatorii şi-au votat favoriţii. Astfel, Ruby a ocupat locul trei şi s-a alăturat lui Cabral şi Bobonete în platou, unde a dat iama în struguri, iar primul lucru pe care l-a cerut a fost suc. Şi pentru Dorian, clasat pe locul doi, fructele din platou au fost prima tentaţie când a ieşit din tabără. Cele mai multe voturi din partea publicului le-a obţinut Moroşanu, care a fost declarat Regele junglei. După ce a aflat că este marele câştigător, Cătălin a rămas în tabără şi a început să vorbească singur şi să se auto-convingă că Moartea din Carpaţi a devenit Regele junglei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare