; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Moroşanu a căzut în plasa lui Dan Negru

20 September 2010

Mâine, 21 septembrie,  de la 20.30, la Plasa de stele', Dan Negru a pregătit una dintre cele mai spectaculoase şi complexe farse de până acum! Trei maşini vor fi aruncate în prăpastie pentru a testa rezistenţa unui apreciat luptator de K1 din România, Cătălin Moroşanu.

.

Cătălin Moroşanu s-a pierdut cu firea pe Transfăgărăşan.

Cătălin Moroşanu s-a pierdut cu firea pe Transfăgărăşan.

Pentru farsa în care a fost implicat Cătălin Moroşanu a fost aleasă un  loc cu adevărat spectaculos: Transfăgărăşanul. Filmările s-au realizat în urma unor demersuri complicate: circulaţia pe şosea a fost oprită timp de o oră, 3 maşini au fost aruncate în prăpastie, una dintre ele a explodat.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat sub privirea uimită a lui Moroşanu, care nu ştia ce să facă pentru a-şi salva propria maşină. Aflat la Bâlea cu antrenorul lui, luptătorul nu s-ar fi aşteptat niciodată ca Transfăgărăşanul să ducă direct în studioul Plasei de stele'.

Într-o situaţie neaşteptată s-a aflat şi Cornelia Rednic. În timp ce mergea la o întâlnire cu un posibil sponsor, însoţitorul ei, Mihai Mitoşeru, a dat startul unei farse de excepţie.

Mitoşeru a început nu numai să umble prin lucrurile gazdei, ci şi să le bage în buzunar. Şocul Corneliei a fost şi mai mare atunci când i s-a adus o acuzaţie ruşinoasă. Corneliei i s-a cerut să recunoască faptul că ea şi Mitoşeru sunt cleptomani!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare