Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Măruță și Andra, poveste de dragoste desprinsă din povești. Ce gest romantic a făcut prezentatorul: „Ea este frumusețea mea!”

Cătălin Măruță și Andra, poveste de dragoste desprinsă din povești. Ce gest romantic a făcut prezentatorul: „Ea este frumusețea mea!”
15

de Cristina Țapu,

Andra și Cătălin Măruță se iubesc la fel de intens ca la început și nu ezită să-și exprime afecțiunea în public. Anul acesta, cei doi sărbătoresc 16 ani de căsnicie și 18 ani de relație. Andra și Măruță și-au încântat fanii cu cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare. Iată detaliile!

Cătălin Măruță, un bărbat romantic

Andra și Cătălin Măruță și-au încântat fanii cu cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare: în timp ce artista promova un festival de muzică la Brăila, soțul ei o privea cu dragoste și o săruta. Cătălin Măruță nu s-a putut abține și a transmis un mesaj de dragoste pe pagina personală de Instagram.

„Frumusețea asta este soția mea și pleacă la Brăila. Te iubesc… ea este frumusețea mea și am zis să v-o arăt și vouă, să nu o mai ținem în cutie!”, a spus Cătălin Măruță.

andraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Fanii au fost impresionați de gestul lui Cătălin Măruță și s-au întrecut în comentarii apreciative. „Iubirea voastră se vede de la o poștă!”, „Cei mai frumoși! Sunteți minunați!”, „Simt acest moment până în cele mai adânci simțuri. La fel fac și eu cu soțul meu. Ce frumos e să ai o astfel de susținere; sunt zile când atât de greu pleci de-acasa(ca e vb de o problema medicală, ca ceva nu a mers bine în acea săptămână) și nu ai prea multă încredere în tine, iar acea îmbrățișare te urcă pe cele mai înalte culmi. Dumnezeu să vă țină așa ani întregi, copii voștri să vadă mereu asta în jurul lor iar asta direct este siguranța faptului ca iubirea și bunătatea sunt duse mai departe”, au fost o parte dintre comentariile fanilor.

În ceea ce privește relațiile de cuplu din perioada anterioară întâlnirii cu Cătălin Măruță, Andra a declarat că acestea nu au fost numeroase. Mai mult, artista a subliniat că era destul de rușinoasă atunci când era vorba despre întâlnirile cu băieții.

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță  (11)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 15

„Nu am avut multe relaţii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubiţii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur mă iubeşte cumnatul meu”, povestea Andra, conform Impact.

Andra și Măruță împlinesc anul acesta 16 ani de căsătorie

Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele pe 10 august 2008, evenimentul fiind unul dintre cele mai mediatizate ale vremii. Trei ani mai târziu, au devenit fericiții părinți ai primului lor copil, David. În 2015, familia s-a bucurat de sosirea pe lume a fiicei lor, Eva, care a făcut deja pași în lumea actoriei și a câștigat popularitate pe rețelele de socializare.

Prima lor întâlnire a avut loc în cadrul emisiunii Tonomatul DP2″, în perioada în care Andra își începea ascensiunea în carieră. Artista a mărturisit că Cătălin Măruță nu i-a atras atenția ca potențial iubit decât după ce și-a schimbat look-ul și a renunțat la părul lung.

„Ne-am văzut prima data la el la emisiune, la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi„, povestea Andra.

Sursă foto: Instagram Cătălin Măruță – Andra

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton