; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu nu au vorbit 10 ani. Cum au reușit să se împace Ți s a pus pata

Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu nu au vorbit 10 ani. Cum au reușit să se împace: „Ți s-a pus pata”

01 June 2021

Vreme de 10 ani, Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu, vechi prieteni, nu și-au vorbit deloc. Acum, cei doi s-au revăzut și au spus tuturor de ce nu au menținut relația de prietenie pe care o aveau în trecut, scrie libertatea.ro.

Acum mulți ani, Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu se înțelegeau foarte bine: relația era una naturală, pentru că ei se știau încă de la începuturile lor în televiziune. Cei doi s-au revăzut acum în podcastul lui de pe YouTube.

„Mă ştiu cu Oana Zăvoranu de când eram nişte copii visători şi ambiţioşi, începători în televiziune. De atunci în vieţile noastre s-au întâmplat multe şi timp de 10 ani nu ne-am vorbit. Ne-am reîntâlnit însă la podcastul «Acasă la Măruţă», am îngropat securea războiului şi am vorbit sincer despre viaţa ei', a povestit Măruţă pe un cont de socializare.

Tot în podcast, cei doi au dezvăluit și motivul pentru care 10 ani nu au vorbit deloc. Pe Oana a deranjat-o atunci când, după divorțul de Pepe, prezentatorul l-a invitat pe artist în emisiunea lui.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Catalin Maruta (@catalin_maruta)

„Toată pata ți s-a pus de la divorțul cu Pepe. Până atunci noi ce am avut de împărțit? Divorțează Pepe de Oana Zăvoranu. S-a produs divorțul și atunci țin minte că te-am sunat, am venit la tine, ți-am povestit și ți-am zis că povestim, să vedem ce se întâmplă. Cu tine aveam o relație mai apropiată, lucrasem împreună mâncasem împreună un covrig. Tu nu ai vrut să vii. Au avut mai mulți bani ăia de la Antena 1. (…) Eu l-am sunat apoi pe Pepe, cu care nu aveam așa o relație', a dezvăluit Cătălin Măruță pe YouTube.

Oana Zăvoranu a mai subliniat că nu și-a dorit să aibă o expunere mare pe durata divorțului. Cu toate acestea, după ce a văzut declarațiile lui Pepe, a mers la Antena 1 și a expus culisele separării de cântăreț.

„Nu, nu e așa. Eu n-am vrut să vin, să fac toată tărășenia. Am vorbit apoi pentru că la un moment dat când cineva tot apare… cumva, între avocați, convenisem să nu facem tărășenia mare. Să facem o chestie gen… nepotrivire de caracter. Noi convenisem să o dăm frumos. Dar nu a mai fost așa', a completat vedeta în vârstă de 47 de ani.

Acum, după zece ani, Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu s-au împăcat. Potrivit sursei citate, Măruță este nașul de cununie al lui Pepe cu Raluca, fosta soție.

Sursa foto: Libertatea

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare