; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cătălin Măruţă şi Carmen Şerban, împreună în Ierusalim

12 November 2012

De săptămâna aceasta, veţi vedea la 'Happy Hour' (emisiune nominalizată la Premiile TVmania) o serie de materiale filmate în Israel, acolo unde Cătălin Măruţă a însoţit-o pe Carmen Şerban, dornică să-şi reevalueze viaţa după toate problemele prin care a trecut.

Convinsă că i se fac vrăji, speriată de boala tatălui, diagnosticat cu Parkinson şi după o perioadă grea, în care a fost ea însăşi suspectă de cancer, Carmen Şerban a mers în Israel să se roage în cele mai sfinte locuri. A fost însoţită pe Drumul Crucii, din vechiul Ierusalim, de Cătălin Măruţă, căruia i-a spus cele mai mari necazuri, cele mai ascunse temeri şi i-a mărturisit ce dorinţă arzătoare a avut în faţa Mormântului Sfânt.

După ce s-a rugat până la lacrimi în pelerinajul de pe Via Dolorosa din Ierusalim, Carmen Şerban a trecut la treburi mai lumeşti. Adică a mers la shopping în bazar, s-a târguit şi s-a împrietenit cu vânzătorii şi şi-a cumparat lucruri care mai de care mai originale. La rândul său, Cătălin Măruţă a aflat ce artişti din România au albumele vândute în bazarul din Ierusalim.

Votează şi TVmania te premiază!

carmen-1

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare