; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Măruţă, ședință foto inedită pentru Happy Hour

01 December 2011

În ediţia specială de Ziua Naţională, Cătălin Măruţă arată cum reuşesc românii să îşi pună la lucru talentul creativ şi originalitatea, într-o şedinţă foto inedită. Astăzi, Cătălin Măruţă va sta de vorbă cu români care excelează în domenii cu care toată ţara se mândreşte.

Diseară, la 'Happy Hour', români excepţionali, reprezentanţi ai noii generaţii, din domenii precum muzică, cinematografie, sport sau modă devin subiectul unei şedinţe foto spectaculoase, într-o rablă transformată într-o adevărată operă de artă.

Artistul Costin Craioveanu şi-a exersat talentul şi curajul şi a reuşit să realizeze o maşină unicat: o Dacie 1310 de la REMAT devine o decapotabilă pictată în culorile drapelului naţional.

Valul tinerilor din noua generaţie a cinematografiei, Maria Dinulescu, Ada Condeeescu, George Pistereanu şi Bogdan Dumitrache îi vor povesti lui Măruţă la 'Happy Hour' de ce iubesc ei România şi cu ce realizări se mândresc, campioanele României la scrimă îşi vor aminti extraordinarele emoţii pe care le-au trăit când au adus acasă aurul şi au ridicat drapelul ţării pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Inna va vorbi despre succesul românesc în muzică, iar Mihai Albu despre cum poţi face modă românească la un nivel înalt.

Astfel, în ediţia specială din 1 decembrie, la 'Happy Hour' românii vor putea vedea drumul rablei româneşti de la un munte de fiare vechi până la cel mai cool automobil al momentului şi vor afla ce poveşti au românii excepţionali cu care a stat de vorbă Cătălin Măruţă la o şedinţă foto realizată în acest vehicul neobişnuit.

ctlin-mru-edin-foto-inedit-pentru-happy-hour-1

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare