; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin maruta si iuliana tudor

Cătălin Măruță revine, azi, la TVR, în calitate de invitat, la „Generațiile TVR”

19 October 2016

iuliana-tudor-maruta-si-florin-bratescu1

În această seară, de la ora 20.00, Cătălin Măruţă – fost moderator de emisiuni de divertisment la TVR 2 – și Florin Brătescu – primul crainic al TVR – se întorc la TVR 2 în calitate de invitați la „Generațiile TVR'. Programul moderat de Iuliana Tudor marchează împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea Televiziunii Române.

Referitor la întoarcerea sa în platourile TVR, Cătălin Măruță a declarat că are impresia că „ieri am plecat de aici, că nu a trecut foarte mult timp'.

catalin-maruta-si-iuliana-tudor

De fiecare dată când vin aici mă bucur foarte tare, văd colegi cu care am lucrat şi oameni cu care am fost, zi de zi, şi de fiecare dată când vin aici simt că vin acasă. Practic, aici am învăţat televiziune… Mi-aduc aminte când am plecat, mi-aduc aminte şi locul perfect acolo la lifturi, cum se lucra îTurn că ţineam aşa… mâna pe zidul televiziunii şi plângeam, nu-mi venea să cred că plec şi simţeam că mi se rupe ceva din suflet. Şi acum când am fost la machiaj şi am văzut doamnele de acolo, şi i-am văzut pe colegii mei din TVR, oamenii ăştia fac parte din mine, am impresia căi cunosc de 100 de ani, fac parte din familia mea – şi nu o spun aşa. Dar ăsta e feelingul… am impresia că ieri am plecat de aicică nu a trecut foarte mult timp… Şi acum îmi dau seama că am două familii puternice şi sunt foarte frumoase şi foarte bucuros că prima familie e TVR şi a doua familie Pro TV', a spus, emoţionat, Cătălin Măruţă.

iuliana-tudor-maruta-si-florin-bratescu

Emisiunea „Generațiile TVR' va fi difuzată miercurea

În fiecare miercuri de la ora 20.00, o vedetă de primă mână a TVR discută cu invitaţii în studioul emisiunii „Generaţiile TVR' despre amintirile legate de anii petrecuţi în Televiziunea Română. Oameni de televiziune de ieri şi de astăzi din TVR, faimoşi profesionişti ai micului ecran  de atunci şi de acum, crainici, prezentatori, realizatori de emisiuni, vin în faţa telespectatorilor la Generaţiile TVR'.

Cu  nostalgie,  cu umor, dar şi cu autoironie, a venit vremea unei ample aduceri aminte pentru telespectatorii Televiziunii Române,  după 60 de ani. Dacă, de regulă, cochetele aleg să-şi ascundă vârsta, Televiziunea Română preferă să-şi dezvăluie, odată cu anii, atuurile. Emisiuni care au făcut istorie, oameni care i-au schimbat faţa, întâmplări neştiute (în 60 de ani, se adună destule), informaţii inedite, lucruri de culise, topuri cu cele mai influente personalităţi, cam aşa s-ar defini Anul 60 al Televiziunii Române. Vă aşteptăm să-l descoperiţi', este invitaţia Mariei Cristina Ţilică, producătorul şi realizatorul emisiunii Generaţiile TVR.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

1. Ionuţ Cristache (ex Antena 3) se alătură echipei TVR 1

2. Eurovision-ul şi Campionatul Mondial de Fotbal se vor vedea la TVR 1

3. TVR 1 are, de astăzi, cinci emisiuni de ştiri în grilă

4. Noua grilă TVR 2. Raluca Arvat (ex ProTV) prezintă Telejurnalul de la 19.00

5. TVR se reorganizează editorial: cum arată noile grile de programe

6. FOTO. TVR 2 difuzează serialul japonez „Aripi de mătase'. La ce oră începe primul episod

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare