; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Măruţă revine azi la Pro TV

10 January 2011

Cătălin Măruţă dă startul unui nou sezon din „Happy Hour' pe 10 ianuarie de la 17.45, iar primele invitate de pe Happylică sunt fetele de la Cheeky Girls. În această ediţie, telespectatorii vor putea urmări şi un interviu în exclusivitate cu soţia celebrului Gheorghe Zamfir.

.

Gabriela Irimia (Cheeky Girls) vine în scopul de a clarifica scandalul iscat în presa britanică potrivit căruia aceasta ar fi furat produse în valoare de 40 de lire dintr-un supermarket, motiv pentru care a fost arestată vineri seară de autorităţile din Marea Britanie. Gemenele Gabriela şi Monica vin la emisiune însoţite de sora lor mai mică, Beatrice, căreia i se pregăteşte o lansare în showbiz în viitorul apropiat.

În această primă ediţie „Happy Hour' pe 2011, echipa de la Pro Tv va prezenta un interviu în exclusivitate, realizat la Paris, cu soţia lui Gheorghe Zamfir.

Noelle a povestit reporterilor lui Măruţă viaţa sa alături de faimosul naist în ultimii 16 ani, în pragul divorţului pe care aceştia aşteaptă să îl primească de la autorităţile din Franţa pe 17 ianuarie. Interviul dezvăluie greutăţile prin care Noelle a trecut în toţi aceşti ani, violenţele la care a fost supusă, aventurile soţului ei şi care vor fi consecinţele acestui divorţ.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare