; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Maruta

Cătălin Măruță pregătește o ediție de sărbătoare pe 1 Decembrie

30 November 2017

Pe 1 Decembrie, de la ora 15:00, Cătălin Măruță aduce o ediție de sărbătoare a emisiunii „La Măruță', în care vom cunoaște oameni speciali, care s-au îndrăgostit iremediabil de țara noastră, și vom vedea câteva dintre tradițiile din Ardeal și Moldova.

 

Banto dos Santos este un brazilian care s-a mutat pentru iubita lui româncă la Cluj. S-au căsătorit și au o familie frumoasă, iar mâine acesta le va arăta telespectatorilor cum a învățat el să românească de la echipa „La Măruță'.

Din România direct în Mauritius! Măruță a făcut un pachet cu foi de varză murată, condimente, afumătură și șorțuri de bucătărie cu motive tradiționale și le trimite peste hotare pentru a învăța un localnic din Mauritius plin de haz să facă sarmale și să vorbească românește. Sesiunea de gătit va avea loc pe plajă, iar materialul va fi unul savuros.

Tot mâine, un campion pe care sportul l-a purtat prin toată lumea, Horia Tecău, vorbește despre ce înseamnă să românești oriunde ai fi, dar și ce lucruri îi lipsesc atunci când este plecat, ce prejudecăți a întâlnit și ce obiceiuri are. Invitatul lui Cătălin Măruță de 1 decembrie va fi și Ambasadorul Marii Britanii în România, care va aduce în platoul emisiunii o trupă de toboșari britanici pentru a se duela cu o trupă românească de toboșari.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare